innovaterisk

Connectivity issues

3 posts in this topic

[ UI ] [2017-08-13T11:06:15] DEBUG: can not find any successful connectivity result for the server screen: 2803

[ UI ] [2017-08-13T11:06:15] DEBUG: retry in 3 seconds

Seems to happen quite often since added 4th device... internet connectivity is fine.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried logging again on all devices and the one I want to use the mouse/keyboard on for the others has this log:

[Core] [2017-08-13T11:18:27] DEBUG: locked by mouse buttonID: 0

Interestingly if I use the other PC it starts working

When I do I get this...

[ UI ] [2017-08-13T11:20:30] INFO: write configuration file complete

[ UI ] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: connecting to server: 192.168.1.115

[ UI ] [2017-08-13T11:20:30] ERROR: process exited with error code: 9

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: screen shape: center=-1920,0 size=3840x1080 on 2 displays

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: starting watchSystemPowerThread

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: adopting new buffer

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: opened display

[Core] [2017-08-13T11:20:30] NOTE: started client

[Core] [2017-08-13T11:20:30] NOTE: connecting to '192.168.1.115': 192.168.1.115:24800

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: started watchSystemPowerThread

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: waiting for event loop

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: waiting for carbon loop

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: event queue is ready

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: signalling carbon loop ready

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: add pending events to buffer

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: starting carbon loop

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: carbon loop ready

[ UI ] [2017-08-13T11:20:30] ERROR: [2017-08-13T11:20:30] WARNING: failed to connect to server: Connection refused

2017-08-13 11:20:30.846 synergyc[1991:449167] starting cocoa loop

[Core] [2017-08-13T11:20:30] DEBUG: retry in 1 seconds

[ UI ] [2017-08-13T11:20:31] ERROR: [2017-08-13T11:20:31] WARNING: cursor may not be visible

[Core] [2017-08-13T11:20:31] NOTE: connecting to '192.168.1.115': 192.168.1.115:24800

[Core] [2017-08-13T11:20:31] DEBUG: hiding cursor

[Core] [2017-08-13T11:20:31] NOTE: connected to server

[Core] [2017-08-13T11:20:35] INFO: local input detected

[ UI ] [2017-08-13T11:20:36] ERROR: [2017-08-13T11:20:36] WARNING: cursor may not be visible

[Core] [2017-08-13T11:20:36] DEBUG: showing cursor

[Core] [2017-08-13T11:20:36] NOTE: disconnected from server

[Core] [2017-08-13T11:20:36] DEBUG: retry in 1 seconds

[ UI ] [2017-08-13T11:20:36] INFO: write configuration file complete

[ UI ] [2017-08-13T11:20:36] ERROR: process exited with error code: 9

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: opening configuration "/Users/scottnorth/Library/Preferences/Symless/Synergy/synergy.conf"

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: configuration read successfully

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: screen shape: center=-1920,0 size=3840x1080 on 2 displays

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: starting watchSystemPowerThread

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: adopting new buffer

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: opened display

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: started watchSystemPowerThread

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: waiting for event loop

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: could not map hotkey id=ef14 mask=0000

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: started server, waiting for clients

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: waiting for carbon loop

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: event queue is ready

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: signalling carbon loop ready

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: add pending events to buffer

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: starting carbon loop

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: carbon loop ready

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: add pending events to buffer

[ UI ] [2017-08-13T11:20:37] ERROR: 2017-08-13 11:20:37.099 synergys[1992:449238] starting cocoa loop

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: screen "iMac.local" shape changed

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: screen "iMac.local" shape changed

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: accepted client connection

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: received client "ASUSLaptop" info shape=0,0 1366x768 at -13957,32764

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: client "ASUSLaptop" has connected

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: accepted client connection

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: received client "HPDesktop" info shape=0,0 2560x1080 at -13957,32761

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: client "HPDesktop" has connected

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: accepted client connection

[Core] [2017-08-13T11:20:37] DEBUG: received client "Main-Mac-Pro.local" info shape=0,0 3600x1080 at 961,541

[Core] [2017-08-13T11:20:37] NOTE: client "Main-Mac-Pro.local" has connected

 

Then when I go back I get the DEBUG: locked by mouse error (from the wired mouse/keyboard I want to use)

All bar 1 of the PCs are wired internet - which is now wired and still get that error.

When I remove the newest 4th device - none of them are able to logon... I have to have the 4th device on to get them logged on.

 

I hope this is helping...

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it working... I had to hit the second (right) mouse button to get it working again.

Error has gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now