quad_bx

First installation, they can't see each other.

3 posts in this topic

I'm having this issue intermittently during the day, sometimes it lasts one minute, sometimes...one hour. I will reply with full log when it happens again.

[ UI ] [2017-08-10T17:32:31] DEBUG: can not find any successful connectivity result for the server screen: 999
[ UI ] [2017-08-10T17:32:31] DEBUG: retry in 3 seconds
[ UI ] [2017-08-10T17:32:34] DEBUG: can not find any successful connectivity result for the server screen: 999
[ UI ] [2017-08-10T17:32:34] DEBUG: retry in 3 seconds
[ UI ] [2017-08-10T17:32:37] DEBUG: can not find any successful connectivity result for the server screen: 999
[ UI ] [2017-08-10T17:32:37] DEBUG: retry in 3 seconds
[ UI ] [2017-08-10T17:32:40] DEBUG: can not find any successful connectivity result for the server screen: 999
[ UI ] [2017-08-10T17:32:40] DEBUG: retry in 3 seconds

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Done: 

[ UI ] [2017-08-18T00:40:21] INFO: Upload path: https://synergy-logs.symless.com/2017-08-17/472-2017-08-18T00-40-20.log master

[ UI ] [2017-08-18T00:44:36] INFO: Upload path: https://synergy-logs.symless.com/2017-08-17/472-2017-08-18T00-44-35.log slave


The behaviour at this particular hour is horrible. I'm calling it a day.

Edited by quad_bx

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's because of the auto switching. We'll be fixing that in beta6 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now