amedeen

Getting no neighbor error when trying to leave server screen.

2 posts in this topic

Please help. I have my Windows 10 laptop(commandcenter) configured as the server, and my Linux box -centos 7 (Linuxlab) as the client. It detects connection on both hosts, but I get this error when I try to move to the Linux box on the right:

[2017-08-05T19:00:48] DEBUG1: no neighbor right

[2017-08-05T19:00:48] DEBUG1: try to leave "CommandCenter" on right

[2017-08-05T19:00:48] DEBUG1: no neighbor right

[2017-08-05T19:00:48] DEBUG1: try to leave "CommandCenter" on right

[2017-08-05T19:00:48] DEBUG1: no neighbor right

[2017-08-05T19:00:49] DEBUG1: try to leave "CommandCenter" on right

[2017-08-05T19:00:49] DEBUG1: no neighbor right

[2017-08-05T19:00:55] DEBUG1: event: button press button=1

Stopping and reconnecting:

[2017-08-05T19:03:44] DEBUG: received client "LinuxLab.local" info shape=0,0 1920x1080 at 710,629

[2017-08-05T19:03:44] DEBUG1: send info ack to "LinuxLab.afripora.local"

[2017-08-05T19:03:44] DEBUG: active sides: 0

[2017-08-05T19:03:44] NOTE: client "192.168.1.202" has connected

 

 

How can this be fixed? I have looked up solutions online and nothing seems to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @amedeen. Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now