brian0306

Mouse works, keyboard doesn't

5 posts in this topic

Hi there,

I just bought this today and got my Mac client connected to Windows server.

The mouse works but the keyboard doesn't.

Do you mind looking into this issue?

Please let me know if you need any info.

Windows server is connected via Ethernet while Mac is Wifi.

Windows specs: http://bmoondesign.d.pr/NILgfH

Mac specs: http://bmoondesign.d.pr/UHvbc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @brian0306. Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the same issue with my setup.

Server = OSX (10.12.5)

Client = Windows 7

Both machines have US keyboards defined

I see no errors in the logs other either server or client windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I resolved this issue. I just closed both applications, restarted both machines, and reconnected. Seems to work fine afterwards

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, brian0306 said:

I resolved this issue. I just closed both applications, restarted both machines, and reconnected. Seems to work fine afterwards

I'll try that tonight when I get home

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now