Kevin Jones1491393335

Problem with AutoHotkey and 1.7.6

2 posts in this topic

I just updated from 1.7.4 to 1.7.6 and now a simple AutoHotkey script I've been using for months has stopped working. If I stop Synergy it starts working again. The script runs on the (Windows 10) host. Was something changed with the keyboard hooks in the last couple of version that could be causing this? Below is a pared-down version of my script I made while trying to figure out what the problem was. When it's working correctly, every time you press the "G" key, it presses "2" and then holds the "A" key until you release the "G" key. It then releases "A" and presses "1". [code]exeToRun = notepad.exe pathToExe = c:\windows\system32\ pathAndExe = c:\windows\system32\notepad.exe Run, %pathAndExe%, %pathToExe%, UseErrorLevel If (ErrorLevel = ERROR) { ExitApp } SetTimer, CheckForNotepad, 5000 CheckForNotepad: Process, Exist, %exeToRun% If (ErrorLevel = 0) { ExitApp } return g:: Send, 2 Send {a down} KeyWait, g Send {a up} Send, 1 return[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've been experiencing the exact same problem on Windows 10. One thing I have noticed is that if you start the Synergy service after executing the script, it's fine. So, it's only a problem if Synergy is started beforehand.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've noticed a similar issue with other keyboard-related programs on Win 7. Specifically, I use Phrase Express for text snippet expansion and PureText for pasting text without formatting. Since upgrading to 1.7.6, I can't use either one while Synergy is running. As soon as I stop the server, it's fine - I don't even have to quit. UPDATE: Posted issue on GitHub https://github.com/symless/synergy/issues/5269

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now