Specify a specific monitor in synergyc

Ideas on how to improve the software.
Posts: 1
Joined: Mon Nov 28, 2016 8:50 am

Specify a specific monitor in synergyc

Postby Lee Brotherston » Mon Nov 28, 2016 8:54 am

Apologies if this is a ridiculous suggestion, I'm not aware of the internals of Synergy so I could be suggesting something which is way bigger than I think it is. That said...

It would be really useful if synergyc could be configured to attach a specific monitor (in the case of multi monitor systems) when it connects to synergys.

This achieves 2 possible goals:

- Instead of having to navigate a couple of screens, you can jump straight to the display that you wanted to access
- By using multiple synergyc's on a host you can have more complex display layouts in synergys (e.g. host1.display1 to the left and host1.display2 to the right of the servers own display)

Posts: 4
Joined: Wed Feb 17, 2016 5:44 am

Re: Specify a specific monitor in synergyc

Postby Bryan Gibson » Tue Nov 29, 2016 6:41 am

I second this request. I would like to be able to mix my monitor setup so that I can have a Windows machine with multiple monitors with an iMac mixed in.

Example: Windows Laptop/Monitor 1 - Monitor 2 - iMac - Monitor 3

Posts: 1
Joined: Mon Jan 09, 2017 3:17 pm

Re: Specify a specific monitor in synergyc

Postby Mingye Zhu » Mon Jan 09, 2017 3:20 pm

Also bumping this. I did a search on the forums and it seems like this has been suggested in the past as well. I'm running synergy across 4 devices and it would be nice to arrange it based on displays for at least three of the machines rather by device only.

Ideally, I'd love to have my laptop and tablet set up under my main machine monitor 1 and monitor 2 respectively, rather than having the laptop set to be left of only desktop, or left of only tablet.

Return to Feature Ideas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest