Sign in to follow this  
Xiong Xiao

no configuration available on Win8.1

3 posts in this topic

Hi there, I need help! I am brand new to synergy, Every time I start it, show me the following log: INFO: starting new process activeDesktop:Default INFO: starting new process INFO: drag and drop enabled synergys.exe: no configuration available ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped INFO: backing off, wait=6s, failures=3 I tried to use the configuration I wrote, But it's also the some results. what should I do? ver. 1.7.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
I`m having the same issue and it`s extremely frustrating. I`m usually able to work out a solution and get it working fine again but this time I am stuck. I have now uninstalled it from all three computers; 1 iMac running Yosemite, 1 PC running Windows 10 Pro, and 1 PC running Windows 8.1 Pro. The program was always somewhat buggy but the convenience greatly out-weighed the inconvenience of the one or two quick steps needed to resolve conflicts. I do plan on reinstalling it with the release of the next version. Hopefully it will work then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes, It is pretty frustrating. I have tried many versions and reinstalled synergy many times. But nothing become better.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am running Windows 8.1(Server), Windows Server 2012(Client) and Windows 10 Laptop(Client) and I have had this issue in the past as well. I saved a working config and if I use it, it will sometimes fail so I switch to interactive and it will then connect. Once connected to all computers, I save a new config and use it and everything will work fine for a while. I have found that switching between the interactive and existing allows me to reconnect quickly. Just my 2cts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this