abray1978

Synergy 1.10 on 2 Macs - Keyboard standard keys are not working on client, but Play/Pause works

6 posts in this topic

I setup Synergy 1.10 yesterday and used it all day with out issue.

I have 2 Macs - a MacBook Pro and a Mac mini.  My Keyboard and Mouse are setup via Bluetooth on the MacBook Pro (Server) and shared with the Mac mini (Client) via Synergy

When I started using my system this morning, the Keyboard works perfectly on the MacBook Pro and when I move to the Mac mini, only the Mouse and specific keys on the keyboard work.  I can hit play/pause and it sends through to the mini, but if I use any standard keys they trigger on the MacBook Pro.

I ran both using DEBUG1 and have attached the logs.  Would love to know what is going on here.

synergy - client.log

synergy - server.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:

 

I rebooted my MacBook Pro which is the server and so far it's working now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @abray1978

I am really happy that your issue is solved. In case of any questions - please feel free to place new post. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Alexey,

 

Were you able to find anything in the logs I sent as to what might have caused the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @abray1978

Are you sent logs by email or attached here on the forum? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Alexey Pilyaev said:

Hello @abray1978

Are you sent logs by email or attached here on the forum? 

The logs were uploaded to the post.  Please look at the first message in this thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now