K'Pro

Program quickly starts and stops, doesn't connect

5 posts in this topic

I dunno what's going on.  It keeps starting and stopping.  This is what it flashes every second or so, and it keeps pumping out more of this info every second.  What can I do?

 

[2018-11-21T18:27:31] INFO: starting zeroconf service
[2018-11-21T18:27:31] INFO: started zeroconf service
[2018-11-21T18:27:31] INFO: restarting zeroconf service
[2018-11-21T18:27:31] INFO: started zeroconf service
[2018-11-21T18:27:32] INFO: starting server
[2018-11-21T18:27:32] INFO: config file: /var/folders/hf/k45bf4957cv8xwfpfk8wd_cr0000gn/T/Synergy.ux1122
[2018-11-21T18:27:32] INFO: log level: INFO
[2018-11-21T18:27:32] INFO: drag and drop enabled
[2018-11-21T18:27:32] ERROR: failed to create quartz event tap
[2018-11-21T18:27:32] ERROR: process exited with error code: 11
[2018-11-21T18:27:32] INFO: detected process not running, auto restarting
[2018-11-21T18:27:33] INFO: starting server
[2018-11-21T18:27:33] INFO: config file: /var/folders/hf/k45bf4957cv8xwfpfk8wd_cr0000gn/T/Synergy.KM1122

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on OSX Mojave and I'm trying to connect to Windows 10 over ethernet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@K'Pro Please follow an instruction below :

 

1. Reinstall from fresh

2. Remove the app from System Preferences' "Security & Privacy > Accessibility" list

3. Open the app

4. From System Preferences, enable Accessibility access, as requested

5. Back in Synergy, enable Auto Config (in Preferences)

6. Allow the client to connect (accept fingerprint on the client machine)

7. Configure server in client machine name.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@K'Pro I'd also add that if @Alexey Pilyaev's instructions don't work for you, that you could always try ensuring that all of the Synergy processes are running.

@Alexey Pilyaev @Daniel Alarcon What are all of the processes that are supposed to be running for Synergy?

I say this because of this one line in the log:

[2018-11-21T18:27:32] INFO: detected process not running, auto restarting

Do we think that it's synergy-service that's not running properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now