revvr

Connected, but not working

6 posts in this topic

Recently, client and server show they are connected but the mouse won't move over to the client. Restarted the client, nothing. Restarted the server, it worked. Something appears to be happening on the server computer. I think it is happening after the server has been locked for an extended period of time.

Both PCs are running Windows 10.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

This may or may not be your problem, but the scrollock will lock the input focus to a single machine. Press it again to return to normal.

Edited by Davewill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. I have tried that. No luck. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/4/2018 at 4:48 PM, revvr said:

Thanks. I have tried that. No luck. 

Welcome to the forums! Quick reminder, you can contact the Synergy Team for direct support:

https://symless.com/contact/customer-support

Or, if you'd rather get help here on the forums, that's fine too. When posting, please make sure you share your log links for all of your computers:

https://symless.com/forums/topic/5765-synergy-1-how-to-upload-your-logs/

Often people can only help you troubleshoot if you share your log links. Please make sure you share only the actual log links (not the log file contents).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let's have a look at your logs. Just post a link.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 04/06/2018 at 4:27 PM, Davewill said:

This may or may not be your problem, but the scrollock will lock the input focus to a single machine. Press it again to return to normal.

Thanks, I had this same issue and it turned out to be this, using a keyboard without a scroll lock key or indicator, I plugged in another keyboard to get it working again! xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now