Jared Szechy

v1.7.1 OSX Event Queue is not ready

2 posts in this topic

I just updated my mac and windows boxes to v1.7.1 today and I now get the following error on my mac (client). [code]NOTE: starting client NOTE: config file: /var/folders/sn/d21m2bmd6mng3qsdzgm5mb6w0000gn/T/Synergy.J61554 NOTE: log level: INFO INFO: drag and drop enabled NOTE: started client NOTE: connecting to '10.0.100.78': 10.0.100.78:24800 WARNING: cursor may not be visible NOTE: connected to server INFO: entering screen ERROR: exception on thread 0x00000003: <unknown> libc++abi.dylib: terminating with uncaught exception of type std::runtime_error: event queue is not ready within 5 sec[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same crash here, 1.7.1 on OS X 10.8. With debug output (note 2,800+ lines of repeated output snipped). If I connect a physical mouse and click 'Start' in the Synergy window, all works fine from there. It seems to be the first launch that's causing the problem. NOTE: starting client NOTE: command: /Applications/Synergy.app/Contents/MacOS/synergyc -f --no-tray --debug DEBUG1 --name davids-mac-mini --enable-drag-drop --enable-crypto 192.168.1.250:24800 NOTE: config file: /var/folders/zt/8m9f0qln7qq5wlscg40j6v2w0000gn/T/Synergy.BMJ166 NOTE: log level: DEBUG1 INFO: drag and drop enabled DEBUG: plugins dir: /Users/David/Library/Synergy/Plugins DEBUG: can't open plugins dir: /Users/David/Library/Synergy/Plugins DEBUG1: starting client DEBUG1: thread 0x00000002 entry DEBUG1: registered event type shapeChanged as 4 DEBUG: screen shape: center=0,0 size=3200x1200 on 2 displays DEBUG1: registered event type confirmSleep as 5 DEBUG: starting watchSystemPowerThread DEBUG: adopting new buffer DEBUG: opened display DEBUG1: registered event type error as 6 DEBUG1: thread 0x00000003 entry DEBUG1: registered event type suspend as 7 DEBUG1: registered event type resume as 8 DEBUG1: registered event type fileChunkSending as 9 DEBUG1: registered event type fileRecieveCompleted as 10 NOTE: crypto disabled because of ns plugin not available DEBUG1: registered event type connected as 11 DEBUG1: registered event type connectionFailed as 12 DEBUG1: registered event type disconnected as 13 NOTE: started client NOTE: connecting to '192.168.1.250': 192.168.1.250:24800 DEBUG1: connecting to server DEBUG1: registered event type connected as 14 DEBUG1: registered event type connectionFailed as 15 DEBUG: waiting for carbon loop DEBUG1: thread 0x00000004 entry DEBUG1: registered event type inputReady as 16 DEBUG: event queue is ready DEBUG: add pending events to buffer DEBUG: add pending events to buffer DEBUG: add pending events to buffer DEBUG: started watchSystemPowerThread DEBUG: waiting for event loop DEBUG1: registered event type inputShutdown as 17 DEBUG1: connected; wait for hello DEBUG1: registered event type disconnected as 18 DEBUG1: registered event type outputError as 19 DEBUG1: registered event type outputShutdown as 20 DEBUG1: registered event type stopRetry as 21 DEBUG1: got hello version 1.5 DEBUG1: say hello version 1.5 DEBUG1: registered event type clipboardGrabbed as 22 DEBUG1: registered event type outputFlushed as 23 DEBUG1: sending info shape=0,0 3200x1200 DEBUG1: recv info acknowledgment DEBUG1: recv reset options DEBUG1: recv set options size=24 DEBUG1: half-duplex caps-lock off DEBUG1: half-duplex num-lock off DEBUG1: half-duplex scroll-lock off DEBUG1: screen saver synchronization off DEBUG1: modifier 2 mapped to 5 DEBUG1: modifier 5 mapped to 2 DEBUG1: using uchr resource for group 0 DEBUG1: mask=0e00 outMask=0000 DEBUG1: mask=0000 outMask=0000 DEBUG1: mask=0e00 outMask=0000 [snipped 2800+ lines of the same] DEBUG1: mask=0000 outMask=0000 DEBUG1: mask=0000 outMask=0000 DEBUG1: mask=0000 outMask=0000 DEBUG1: modifiers on update: 0x0000 DEBUG: hiding cursor NOTE: connected to server WARNING: cursor may not be visible DEBUG: carbon loop not ready, waiting again DEBUG1: recv enter, 0,1166 23 2000 INFO: entering screen DEBUG: showing cursor DEBUG: recv clipboard 0 size=51 DEBUG: setting clipboard DEBUG: opening clipboard DEBUG: emptying clipboard DEBUG: add 39 bytes to clipboard format: 0 DEBUG: format of data to be added to clipboard was kText DEBUG: emptying clipboard DEBUG: added 39 bytes to clipboard format: 0 DEBUG: added 39 bytes to clipboard format: 0 DEBUG: closing clipboard DEBUG: recv clipboard 1 size=51 DEBUG: setting clipboard DEBUG: opening clipboard DEBUG: emptying clipboard DEBUG: add 39 bytes to clipboard format: 0 DEBUG: format of data to be added to clipboard was kText DEBUG: emptying clipboard DEBUG: added 39 bytes to clipboard format: 0 DEBUG: added 39 bytes to clipboard format: 0 DEBUG: closing clipboard ERROR: exception on thread 0x00000003: <unknown> libc++abi.dylib: terminate called throwing an exception

Share this post


Link to post
Share on other sites
Is this still happening after updating to 1.7.2? If so, if you turn off encryption does it still happen? Synergy menu -> Preferences

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now