Dean Giffin

Middle Mouse button not working

4 posts in this topic

I currently am on 1.7.3 with my server on my PC windows 7 and when I move across to my imac and try use my 3D application (cinema4D) my middle mouse button only works as a right click. Why is this happening and how can I fix it? It works fine on my PC just not my Imac. Thanks, Dean

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a similar problem with my mac client. I'm using a linux server, my center button doesn't do anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a MS mouse with a scroll wheel and it works fine on server (Win8.1) but doesn't work on client (OSX 10.10.5). Synergy 1.7.4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same problem. 3rd button or the middle click/button does not work on client. server: Windows 10 synergy 1.7.4 client: OS X 10.10.5 synergy 1.7.4 Tried wired/wireless Dell & Logitech mouse, but none worked. Is there any work around for this problem? Thanks <HA>

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same here, and both my server and client are Mac OS X. I am using Macbook Air as server and Mac Mini as client with the mouse connected to Macbook Air. The middle button not working in my Mac Mini. [b]However[/b], when Macbook Air as client and Mac Mini as server with the mouse connected to Mac Mini, the middle button works well in my Macbook Air. Maybe because of the touchpad?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now