mubi

synergy 2 pro not working

8 posts in this topic

synergy 2 pro is not showing client or server green i have high sierra and windows 10

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

mubi,

Is Synergy working? That is, does the mouse cursor move to the client screen?

The display is supposed to show a bright green screen if the client is connected. As of Synergy 2.04, this feature does not work reliably.  Sometimes Synergy is working, even though it doesn't indicate it's connected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar issue on Pro 2.0.4-stable. Both machines are High Sierra and Synergy will sometimes work with mouse moving between clients and other times, the client just shows a blinking green loading bar that never goes away.

I used to be able to select the server and it would show solid green, but now nothing seems to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also using using Synergy Pro, I'm running Windows 10 on a Dell Precision with Windows Defender and Sierra on a MacBook Pro. The Dell is the server. I removed McAfee yesterday,  activated Windows Defender and ran the updates. Prior to this, Synergy was working fine. So I can only assume the issue is with Windows Defender, but I cannot figure out what is causing this. 

I can open Synergy on both laptops, both the client and server appear in the Synergy window and both are bright green. The mouse will not scroll between the laptops. When I try, the cursor automatically gets moved down the screen, from the original location I tried. Occasionally, the cursor gets "stuck" on the Mac. HOWEVER, I cannot see the cursor nor move it back to the Dell. The only thing I can do when this happens is right click and see a popup open. I tried uninstalling/installing on both laptops, but got no positive results. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

same. i found this thread ala google trying to figure out why synergy wont work between any of my windows 10 machines.  its installed independently on all 3 but the mouse wont move between them.  It worked a few weeks ago but simply stopped ><

Share this post


Link to post
Share on other sites

fwiw my issue seemed to simply be some wonky behavior.  It apparently requires all listed pc's to be awake for it to function.  Aka I have 3 pc's and synergy works fine if all pc's are awake.  If one goes to sleep it must be re-woken to get it functioning again even between the two remaining pc's  Or so it seems. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, the devs know about this. Maybe the next update will keep them all active

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh i dont mind the unused Pc's going to sleep (even though the mouse waking them would be ideal), what i do mind is the pc's left awake being handicapped after sleep on any thats part of the "group"

but as you say - devs are likely on it.  its early and im optimistic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now