Tom Greene

2.0.4 Install Blank Config Screen

9 posts in this topic

Just purchased the upgrade to 2 Pro and I've got the exact same thing going on as this thread: 

I'm running Mint 18.3.

This kills me because I thought first us users who had lifetime licenses from version 1 were supposed to get a free upgrade but I figured, what's $12 for upgrading and helping development. Secondly, this has clearly been an issue since version 2.0.0 and it's still doing the same thing. 

Is there is a fix for this? Anyone else seeing this on Mint? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see the same thing on Linux Min 18.3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sweet. I assume there is no fix then?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I went back to 1.8. Every time I try to get v2 installed, I run into problems on at least one of my machines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had to go back to 1.8.8 as well since that actually works. Such a shame. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did Nick thanks.

I was told that it's a known issue that impacts less than 1% of users so it may be months before I see a fix. Wonderful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 26/01/2018 at 12:57 PM, Tom Greene said:

Wonderful

Sorry about that. For now, you can either wait or take a refund and use Synergy 1. Please contact us for a refund: https://symless.com/contact

Share this post


Link to post
Share on other sites

I continue to have this issue on Linux Mint 18.3 with 2.0.5-stable.  Is there a fix or workaround?  Currently if it doesn't work on one machine that means I have to revert to 1.0 on _all_ of my machines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now