bigdog

cursor disappears moving from Linux to Windows with two screens

5 posts in this topic

I'm running the server on my Linux box which has two displays, to the right is my Windows 10 machine with one external display and the built in.  When I move the cursor from the Linux box to the windows external screen it often disappears.  Also when I move the cursor from the builtin display of the windows machine across the Windows exteernal display the cursor often disappears.  Any ideas?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a thought...

Are the monitors adjacent on the Synergy display? And are they set to similar resolution?

Maybe the cursor is just off the visible area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The rightmost Linux rightmost monitor is physically adjacent to the Windows external monitor which is physically above the Surface Pro.  The Surface Pro resolution is much higher than the other monitors.  How can the cursor "be off the visible area"?  Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This issue just started for me, possible related to the Windows updates that occurred last night / this morning?

Either way between this issue, and the clicking not working - time to look at something else.

Just commented to hopefully I am updated when there is a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now