pak101

Not connecting to auto-config service

10 posts in this topic

I am getting the same error.

Looks like a server issue.

Stuart

Share this post


Link to post
Share on other sites

mine waffles between giving me this error and the "background services" error. I haven't been able to get synergy to work at all, and it's getting pretty annoying

Laptop Log: https://synergy-logs.symless.com/2017-11-09/10861-2017-11-09T01-00-10.log

My desktop, running linux mint, does not seem to be getting either of these errors but i can't test it's functionality without a working windows version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here:

[ Service ] [2017-11-09T16:01:21] debug: retrying cloud connection
[ Service ] [2017-11-09T16:01:21] debug: closing existing websocket connection
[ Service ] [2017-11-09T16:01:21] debug: retrying websocket connection now
[ Service ] [2017-11-09T16:01:21] debug: connecting websocket: pubsub1.cloud.symless.com:443

Not very good service :(

Switching back to v1.8 until they get this all fixed correctly..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here... PLEASE don't make Synergy depend on a Cloud service... what will happen if my internet is down?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 09/11/2017 at 8:45 AM, _eka_ said:

Same here... PLEASE don't make Synergy depend on a Cloud service... what will happen if my internet is down?

Offline mode coming soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.