Jamison_

Blank config screen

22 posts in this topic

Well, I had a topic in the beta opened, but they closed that. So I now have re-installed on linux (4th time) and it still doesn’t work.

 

Log for Win 10 64-bit machine hre : https://synergy-logs.symless.com/2017-11-08/8907-2017-11-08T17-05-56.log

Synergy on Linux (Mint) machine is just a blank synergy screen - no interacting, including right clicking for log. 

Feel a bit high and dry as I was trying to help get this to work when in the beta stage.

 

Do we still have to restart services and open firewall, etc. to maybe get it to work?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So is this an issue with the beta release or the stable 2.0.0 release?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The latest release. Downloaded and installed and this is what I am seeing (what I described above).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you screenshot both devices' interfaces so that we can further troubleshoot this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

linux: (windows will be a sec)image.png.c12998715d523a03436136e9f3a9262a.png

 

windows initially: image.png.9a8dbb115dd7e458f3bb1a6435b5499b.png

 

then after clicking retry: 

 

image.png.fac66ca32156d0a97a35df6db3c500f6.png

 

then it reverts back to the first screen.

Edited by Jamison_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if it matters, but I can ping each machine from the other.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

S2 isn't really working for me right now and have spent so much time tinkering that it's being counter productive so I temporarily switched to ShareMouse (it shares the keyboard too tbc). I'll be on the lookout for future updates because I still believe in this products direction.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, #Jp said:

S2 isn't really working for me right now and have spent so much time tinkering that it's being counter productive so I temporarily switched to ShareMouse (it shares the keyboard too tbc). I'll be on the lookout for future updates because I still believe in this products direction.

I checked it out - looks like no linux support on ShareMouse. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Jamison_ said:

I checked it out - looks like no linux support on ShareMouse. 

Ah yes. Sorry I really didn't check for linux as I am working with a mac and pc. Thanks for pointing it out :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine just intermittently doesnt connect, all the computers are visible but nothing happens, they try and log in but then nothing relevant happens...

Have rolled back to 1.8.8 until i guess 2.1 or something happens involving a supposed fix

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, FireFrenzy said:

Have rolled back to 1.8.8 until i guess 2.1 or something happens involving a supposed fix

Wish I could, can't find anywhere to download the earlier "legacy" version...

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, FireFrenzy said:

Mine just intermittently doesnt connect, all the computers are visible but nothing happens, they try and log in but then nothing relevant happens...

Have rolled back to 1.8.8 until i guess 2.1 or something happens involving a supposed fix

Are you trying  between Linux and Windows?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Jamison_ said:

linux: (windows will be a sec)image.png.c12998715d523a03436136e9f3a9262a.png

 

windows initially: image.png.9a8dbb115dd7e458f3bb1a6435b5499b.png

 

then after clicking retry: 

 

image.png.fac66ca32156d0a97a35df6db3c500f6.png

 

then it reverts back to the first screen.

I had the same issue, when I clicked on the "Retry" I randomly clicked on the server screen also if there was nothing in the screen and it connected but it was intermittent .

My "server" is windows 10 and the client Linux RHEL 7.3, in any case I reverted back to version 1 and asked for a refund.

I also do not like the auto settings by connecting to their cloud and the fact that they do not have 32 bit versions also.

I hope to see these issues gone in a few months and have to option to set it up manually with no internet needed and also see the 32 bit versions.

Edited by d34dpuull

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, d34dpuull said:

I had the same issue, when I clicked on the "Retry" I randomly clicked on the server screen also if there was nothing in the screen and it connected but it was intermittent .

My "server" is windows 10 and the client Linux RHEL 7.3, in any case I reverted back to version 1 and asked for a refund.

I also do not like the auto settings by connecting to their cloud and the fact that they do not have 32 bit versions also.

I hope to see these issues gone in a few months and have to option to set it up manually with no internet needed and also see the 32 bit versions.

Agreed, offline usage is a key feature IMO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 09/11/2017 at 6:33 PM, DannyF said:

Wish I could, can't find anywhere to download the earlier "legacy" version...

Please email us if you need Synergy 1: [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.