invar9

Synergy 2 will not start

11 posts in this topic

Uninstalled the old version, rebooted and installed synergy 2 beta 4 b987 and am unable to start the program? Synergy2.exe has stopped working?

I have uninstalled again, removed all files related to synergy, rebooted, reinstalled with the same result. Running windows 10 1703 build 15063.674. The service controller and syndegyd.exe are running, firewall is disabled, tried launching as admin, same result. Not sure where to troubleshoot from here?

 

synergy2 error.fw.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, a little progress. The configuration will start on the client, but on the server it tries to come up but then closes out. I am using a intel HD driver on both systems? are there any logs or anything I can send to help troubleshoot?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, invar9 said:

Well, a little progress. The configuration will start on the client, but on the server it tries to come up but then closes out. I am using a intel HD driver on both systems? are there any logs or anything I can send to help troubleshoot?

Try this post:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had tried that before, but I tried it again and no change still comes to a white box but then closes. Rebooted, tried restarting the service again, still no change? I have also tried running the synergyconfig.exe in different compatibility modes and as administrator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, invar9 said:

I had tried that before, but I tried it again and no change still comes to a white box but then closes. Rebooted, tried restarting the service again, still no change? I have also tried running the synergyconfig.exe in different compatibility modes and as administrator?

Could you try a full uninstall and reboot?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did a uninstall, deleted the 2 registry keys. I did not have a c:\programdata\synergy v2 directory and the diretory in %userappdata%\appdata\local\ was named symless not synergy--  removed them, rebooted. Downloaded a fresh installer........... same result. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, invar9 said:

comes to a white box but then closes

Could you share the .log files in this directory?

C:\ProgramData\Symless\Synergy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, could not attach the .log file. 

synergy-service.log

[ Service ] [2017-11-01T11:07:37] debug: service log path: C:\ProgramData\Symless\Synergy\synergy-service.log
[ Service ] [2017-11-01T11:07:37] debug: install dir: C:\Program Files\Synergy
[ Service ] [2017-11-01T11:07:37] info: starting service...
[ Service ] [2017-11-01T11:07:37] debug: creating rpc endpoints
[ Service ] [2017-11-01T11:07:37] debug: rpc endpoints created
[ Service ] [2017-11-01T11:07:48] debug: saying hello to config ui
[ Service ] [2017-11-01T11:07:48] debug: config ui opened, forcing connectivity test
[ Service ] [2017-11-01T11:07:48] debug: handling local profile screen set changed, mode=unknown
[ Service ] [2017-11-01T11:18:54] debug: service log path: C:\ProgramData\Symless\Synergy\synergy-service.log
[ Service ] [2017-11-01T11:18:54] debug: install dir: C:\Program Files\Synergy
[ Service ] [2017-11-01T11:18:54] info: starting service...
[ Service ] [2017-11-01T11:18:54] debug: creating rpc endpoints
[ Service ] [2017-11-01T11:18:54] debug: rpc endpoints created
[ Service ] [2017-11-01T11:24:59] debug: service log path: C:\ProgramData\Symless\Synergy\synergy-service.log
[ Service ] [2017-11-01T11:25:00] debug: install dir: C:\Program Files\Synergy
[ Service ] [2017-11-01T11:25:10] info: starting service...
[ Service ] [2017-11-01T11:25:19] debug: creating rpc endpoints
[ Service ] [2017-11-01T11:25:19] debug: rpc endpoints created
 

synergy-router.log

[ Router  ] [2017-11-01T11:07:37] debug: router log path: C:\ProgramData\Symless\Synergy\synergy-router.log
[ Router  ] [2017-11-01T11:07:37] debug: ID = 4050578550, Name = ''
[ Router  ] [2017-11-01T11:18:54] debug: router log path: C:\ProgramData\Symless\Synergy\synergy-router.log
[ Router  ] [2017-11-01T11:18:54] debug: ID = 4050578550, Name = ''
[ Router  ] [2017-11-01T11:25:17] debug: router log path: C:\ProgramData\Symless\Synergy\synergy-router.log
[ Router  ] [2017-11-01T11:25:17] debug: ID = 886566006, Name = ''
 

Here is the message from the windows event viewer

The description for Event ID 0 from source synergy-service-controller cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information was included with the event: 

synergy-service-controller
Detect Synergy service is not running, restarting

Hope this helps. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like the background service is crashing. We're working on a fix for this now. Thanks for your patience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, If I can provide any more information or do any testing, please let me know. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now