goncalo.matos

Reply error message: Invalid JSON request: bad numeric conversion: negative overflow

3 posts in this topic

Just purchased access to the beta, and I'm unable to configure the 2nd computer, I'm getting te following:

 

Quote

[ Config ] [2017-10-10T12:15:45] ERROR: failed to start crash handler: Couldn't verify crash dump directory: O sistema n�o conseguiu localizar o ficheiro especificado

[ Config ] [2017-10-10T12:15:45] INFO: log filename: C:/Users/Guilherme/AppData/Local/Symless/Synergy/synergy.log

[ Config ] [2017-10-10T12:15:45] DEBUG: connecting to service

[ Config ] [2017-10-10T12:15:46] DEBUG: new added screen pos: 257 161

[ Config ] [2017-10-10T12:15:48] DEBUG: Profile ID: 5317 name: default

[ Config ] [2017-10-10T12:15:48] DEBUG: current version is update to date

[ Config ] [2017-10-10T12:15:48] DEBUG: requesting profile snapshot

[ Config ] [2017-10-10T12:16:42] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-10T12:16:42] ERROR: Reply error message: Invalid JSON request: bad numeric conversion: negative overflow

[ Config ] [2017-10-10T12:16:42] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-10T12:16:42] ERROR: Reply error message: Invalid JSON request: bad numeric conversion: negative overflow

[ Config ] [2017-10-10T12:16:48] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-10T12:16:48] ERROR: Reply error message: Invalid JSON request: bad numeric conversion: negative overflow

[ Config ] [2017-10-10T12:17:48] ERROR: Reply status code: 400

[ Config ] [2017-10-10T12:17:48] ERROR: Reply error message: Invalid JSON request: bad numeric conversion: negative overflow

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.

Yesterday was working after installation and restart of the services... today I start the Windows machine (client) and it doesn't connect... Restarted Server Machine Synergy several times, can't restart the machine tho... And also restarted the Windows machine. Still can't connect.

 

Log path https://synergy-logs.symless.com/2017-10-10/3960-2017-10-10T17-43-04.log (server log)

 

 

 

Edited by _eka_
Added log path.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just found out something...

I connected a keyboard and mouse to the client machine (Windows) and logged in... then started Synergy by hand, worked. Checked the synergy service was there in automatic.

Restarted client machine (windows) and it doesn't connect again... seems that the service is not working properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now