Sign in to follow this  
Noel Alexander

mouse lags and drop, v 1.7.3

5 posts in this topic

I've been using Synergy for a while now between my windows 7 (as server) and mac osx 10.9 (as client) laptops, with no issues. I recently added a mac osx 10.10 laptop (as client) to the mix, and the mouse is very laggy (it constantly hangs, then catches up very quickly) when on this machine. It also sometimes drops the connection completely, if I move the mouse particularly quickly, and then takes about half a minute before Synergy re-asserts control over the mouse. It is as smooth as ever on the 10.9 mac. All clients are version 1.7.3. I've tried disabling SSL and also downgraded to 1.7.2, neither of which helped. Any suggestions are appreciated. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
just an update: after another reboot of all connected machines, the mouse lag seems to have been cleared up on the osx 10.10 machine. This is with all connected machines having been reverted to 1.7.2 with SSL off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, fixes are being worked on for related issues in the nightly 1.7.4 builds. Anyone have time try the latest out? [url]http://synergy-project.org/nightly?filter=1.7.4[/url] The one at the top is your best bet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I installed the latest nightly on my client/server and it fixed the problem, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
After using it for a while, while it solves the lag problem the client/server now crash all the time...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this