stirp

Synergy 2.0.0-beta4 not working for me

11 posts in this topic

Hi,

  My situation is little complicated. I have two computers, one is a Mac Book Pro, the other is a Windows laptop. My Mac has two accounts, one for common use and the other one called programming used for programming like it's name. I have run Synergy 2.0.0-beta4 in every Mac account, and the Windows laptop.

 

  But now I'm logging into programming which is a not administrator, I can confirm synergy just listen to local port for a short time, then closed. Tests are attached below. Thus Synergy on the Windows has no way to connect to my Mac.

log from Mac : https://synergy-logs.symless.com/2017-09-30/2201-2017-09-30T15-56-21.log

log from Windows laptop : https://synergy-logs.symless.com/2017-09-30/2201-2017-09-30T15-57-07.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

One more, there are one other account is logged off, which Synergy is still trying to connect to.

 

The middle and the right are the same computer.

Update: can't paste picture? I test connectivity by telnet to confirm Synergy listen to local port for a short time. I have connected for the first time, and using ctrl+] quit; and can't connect for the second time.

Jietu20170930-162443.jpg

Edited by stirp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, I noticed name, may account programming is the right one? And It's still connecting cause it's port is used by the middle one? The middle and the right is the same computer, different account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

try restarting both computers, ive had the same issue but this might help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, jaap aarts said:

try restarting both computers, ive had the same issue but this might help.

I have changed network and restart both computer, but still not working.

Now 'srp-gpd' is green( at both computer, it's green), 'SRPS-MBP' is gray and 'SRPsMBP' is gray and showing progress bar. Not sure what's wrong with Synergy on my Mac.

May Synergy in two accounts on only one Mac is not tested?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know if two accounts work, @Nick Bolton?

[ Service ] [2017-09-30T15:30:02] error: can't send profile snapshot, not yet received from cloud

this is might be something thats wrong with multiple accounts.

and props to symless for this error message:

[ Service ] [2017-09-30T15:30:06] debug: tcp client connect error: ??????????????????????????????

but it seems to be that its unable to connect to the device for some reason. id say its different accounts that dont work together because of the cloud stuff,

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, jaap aarts said:

I dont know if two accounts work, @Nick Bolton?

Actually, Mac is the only platform right now that runs the service as a user. So, it should work as it uses the user's local profile for settings.

19 hours ago, jaap aarts said:
[ Service ] [2017-09-30T15:30:02] error: can't send profile snapshot, not yet received from cloud

 

Ah, the word "profile" here is actually misleading (it has nothing to do with the OS profile). This is a bug, where the cloud doesn't send the profile (screen settings) when the service starts. We intend to fix this in beta5, but it's tricky to reproduce.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017/10/1 at 6:52 PM, Nick Bolton said:

Actually, Mac is the only platform right now that runs the service as a user. So, it should work as it uses the user's local profile for settings.

Ah, the word "profile" here is actually misleading (it has nothing to do with the OS profile). This is a bug, where the cloud doesn't send the profile (screen settings) when the service starts. We intend to fix this in beta5, but it's tricky to reproduce.

Well, I'm not sure my situation has anything to do with the cloud.

Now I'm using one more computer named Desktop-srp to test if it's working. I find Desktop-srp and srp-gpd is connected and working normally, but my Mac is still gray. Logs from my Mac didn't mention anything about cloud.

Desktop-srp: 172.30.0.48 https://synergy-logs.symless.com/2017-10-05/2201-2017-10-05T21-54-54.log

srp-gpd: 172.30.0.33 https://synergy-logs.symless.com/2017-10-05/2201-2017-10-05T21-58-08.log

SRPs-MBP: 172.30.0.32 https://synergy-logs.symless.com/2017-10-05/2201-2017-10-05T21-58-38.log

无标题.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, stirp said:

This works! Thanks!

Awesome!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now