MattBH

UAC prompt on server causes keyboard/mouse to be stuck on client

4 posts in this topic

Hi

I run as a regular domain user and I just tried to install some software.  I got the UAC windows prompt to put in administrator credentials, but as I moved my mouse it went to my other machine and would not come back to the server.  My only option was to undock the laptop and use its keyboard/mouse, or maybe disable the service would have worked.

 

https://synergy-logs.symless.com/2017-09-22/1651-2017-09-22T11-04-36.log

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, sorry, that's a bug:

[ Core    ] [2017-09-22T11:01:31] DEBUG: dropped bogus delta motion: -1920,+546

There's no workaround right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get that message constantly 

Quote

[ Core ] [2017-09-23T13:39:21] DEBUG: dropped bogus delta motion: -965,+23 [Left to macOS]

or

[ Core ] [2017-09-23T13:40:08] DEBUG: dropped bogus delta motion: +968,+542 [Right to Win 7 Pro]

when moving from my dual screen windows 8.1 host, to any other system. Have 2 screens in vertical orientation with 1920x1080 resolution on both. Happens going left or right. Thank you @Nick Bolton for clarifying the meaning of that message for me. Was wondering cause it never happened when coming back to the host, even when coming from a dual monitor macOS Setup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now