Tony O'keefe

Synergy 1.7.3 will not start on Mac 10.10

5 posts in this topic

As with v1.7.2 I am finding that 1.7.3 won't even start. Console returns [quote]31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 0 CarbonCore 0x00007fff846a62b7 ___Gestalt_SystemVersion_block_invoke + 113 31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 1 libdispatch.dylib 0x00007fff8b763c13 _dispatch_client_callout + 8 31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 2 libdispatch.dylib 0x00007fff8b763b26 dispatch_once_f + 117 31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 3 CarbonCore 0x00007fff8462f456 _Gestalt_SystemVersion + 987 31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 4 CarbonCore 0x00007fff8462e6e3 Gestalt + 144 31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 5 QtCore 0x000000010a68ac76 _ZN9QInternal17activateCallbacksENS_8CallbackEPPv + 2598 31/05/2015 16:06:07.587 Synergy[650]: 6 ??? 0x00007fff648aeceb 0x0 + 140734880214251 31/05/2015 16:06:07.662 tccd[313]: Unable to verify code signing identity of synergy: code failed to satisfy specified code requirement(s) 31/05/2015 16:06:07.666 com.apple.xpc.launchd[1]: (synergy.111644[650]) Service exited with abnormal code: 1 [/quote] Having to uninstall Synergy 1.7.3 and clean all three of my machines now, really really annoyed, this is becoming tedious! Revert to last known good, 1.7.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I told a lie, the most recent version I can successfully install, AND get working on all three machines is 1.6.2 I have just wasted an entire ninety minutes of my life, which I'll never get back, trying to make this work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I wasted far more than 90 mins!! getting tired of this too. i got a new client comuter, and decided to upgrade both to 1.7.3. Im getting an error code !! so frustrating

Share this post


Link to post
Share on other sites
When I see errors about code signing, app stores and launchers come to mind. Do you have any kind of settings to only run apps from the App store? I suspect that may be causing an incompatibility.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm getting this too but I can start it up if I disable SSL. 1.7.3 Server on 10.8.5, 1.7.3 client on 10.10.3. With SSL enabled, the synergys service crashes every time. However I don't see the error about signing. Instead, I see this: 02/07/2015 09:10:28.793 coreservicesd[67]: SendFlattenedData, got error #268435459 (ipc/send) invalid destination port from ::mach_msg(), sending notification kLSNotifyApplicationDeath to notificationID=21117 followed by a full error report. I'm also getting occasional mouse choppiness even when it is working without SSL. But not all the time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've officially lost track of the bugfixes in 1.7.4. If you have the time, definitely check out the nightly build at [url]http://synergy-project.org/nightly?filter=1.7.4[/url] Seems pretty stable for a test build. I'm not sure I can call it "production ready" but it has helped a lot of people.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now