Sign in to follow this  
Olivier Champagne

Issue after upgrading to 1.7.3 - SSL_ERROR_SSL

1 post in this topic

Good day to all, Since I updated my Synergy to the latest version 1.7.3 i am running into an issue that I cannot solve. Here is my setup -Server --> Windows 7 PRO x64 --> Synergy 1.7.3 -Client --> Ubuntu 14.04 x64 --> Synergy 1.7.3 Troubleshooting steps that was taken: -On the server, Repair of Synergy using Add/Remove Programs -On the client, re-install via Ubuntu Software Center --> Problem still present -On the server, Uninstall Synergy via Add/Remove programs and reboot the computer -On the client, Uninstall Synergy via Ubuntu Software Center, purge with "sudo apt-get autoremove" then rebooted the computer -On the server, Re installation of Synergy 1.7.3, ran the wizard with my Pro login -On the client, Re installation of Synergy 1.7.3, ran the wizard with my Pro login --> Problem still present Here is the logging set to "Debug2" some username have been changed for privacy It seem some .dll (synwinhk.dll) is having a hard time initiating. [code]NOTE: starting server NOTE: command: "C:/Program Files/Synergy/synergys.exe" -f --no-tray --debug DEBUG2 --name computername --ipc --stop-on-desk-switch --enable-drag-drop --enable-crypto --profile-dir "C:\Users\username\AppData\Local" -c "C:/Users/username~1/AppData/Local/Temp/qt_temp.fl5468" --address :24800 NOTE: config file: C:/Users/username~1/AppData/Local/Temp/qt_temp.Xd5468 NOTE: log level: DEBUG2 DEBUG: start ipc handle data DEBUG: ipc read: ICMD DEBUG2: readf(%s%1i) DEBUG2: readf: read 269 byte string: "C:/Program Files/Synergy/synergys.exe" -f --no-tray --debug DEBUG2 --name computername --ipc --stop-on-desk-switch --enable-drag-drop --enable-crypto --profile-dir "C:\Users\username\AppData\Local" -c "C:/Users/username~1/AppData/Local/Temp/qt_temp.fl5468" --address :24800 DEBUG2: readf: read 1 byte integer: 0 (0x0) DEBUG: finished ipc handle data DEBUG: new command, elevate=0 command="C:/Program Files/Synergy/synergys.exe" -f --no-tray --debug DEBUG2 --name computername --ipc --stop-on-desk-switch --enable-drag-drop --enable-crypto --profile-dir "C:\Users\username\AppData\Local" -c "C:/Users/username~1/AppData/Local/Temp/qt_temp.fl5468" --address :24800 INFO: service command updated DEBUG: getting elevated token, elevation required DEBUG: processes in session 1: csrss.exe, winlogon.exe, nvxdsync.exe, nvvsvc.exe, taskhost.exe, nvstreamsvc.exe, taskeng.exe, AsrSP.exe, conhost.exe, dwm.exe, explorer.exe, NvBackend.exe, NvOAWrapperCache.exe, Greenshot.exe, RAVCpl64.exe, SetPoint.exe, DisplayFusion.exe, flux.exe, avastui.exe, Ext2Mgr.exe, nvtray.exe, CNMNSST.exe, jusched.exe, KHALMNPR.exe, DisplayFusionHookAppWIN6032.exe, DisplayFusionHookAppWIN6064.exe, synergy.exe, wuauclt.exe, DEBUG: found winlogon.exe in session 1 DEBUG: got token 824, duplicating DEBUG: duplicated, new token: 828 INFO: starting new process DEBUG: launched syntool to check active desktop activeDesktop:Default DEBUG: processes in session 1: csrss.exe, winlogon.exe, nvxdsync.exe, nvvsvc.exe, taskhost.exe, nvstreamsvc.exe, taskeng.exe, AsrSP.exe, conhost.exe, dwm.exe, explorer.exe, NvBackend.exe, NvOAWrapperCache.exe, Greenshot.exe, RAVCpl64.exe, SetPoint.exe, DisplayFusion.exe, flux.exe, avastui.exe, Ext2Mgr.exe, nvtray.exe, CNMNSST.exe, jusched.exe, KHALMNPR.exe, DisplayFusionHookAppWIN6032.exe, DisplayFusionHookAppWIN6064.exe, synergy.exe, wuauclt.exe, syntool.exe, conhost.exe, DEBUG: did not find logonui.exe in session 1 DEBUG: getting non-elevated token DEBUG: duplicated, new token: 848 INFO: starting new process INFO: drag and drop enabled DEBUG: opening configuration "C:/Users/username~1/AppData/Local/Temp/qt_temp.fl5468" DEBUG: configuration read successfully DEBUG: plugins dir: C:\Users\username\AppData\Local\Synergy\Plugins DEBUG1: thread 0x0000081c entry DEBUG: loading plugin: ns.dll DEBUG: loaded plugin: ns.dll DEBUG1: starting server ERROR: failed to init synwinhk.dll, another program may be using it INFO: restarting your computer may solve this error FATAL: failed to start server: unable to open screen DEBUG1: caught cancel on thread 0x0000081c ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped INFO: backing off, wait=2s, failures=1 DEBUG: getting elevated token, elevation required DEBUG: processes in session 1: csrss.exe, winlogon.exe, nvxdsync.exe, nvvsvc.exe, taskhost.exe, nvstreamsvc.exe, taskeng.exe, AsrSP.exe, conhost.exe, dwm.exe, explorer.exe, NvBackend.exe, NvOAWrapperCache.exe, Greenshot.exe, RAVCpl64.exe, SetPoint.exe, DisplayFusion.exe, flux.exe, avastui.exe, Ext2Mgr.exe, nvtray.exe, CNMNSST.exe, jusched.exe, KHALMNPR.exe, DisplayFusionHookAppWIN6032.exe, DisplayFusionHookAppWIN6064.exe, synergy.exe, wuauclt.exe, DEBUG: found winlogon.exe in session 1 DEBUG: got token 860, duplicating DEBUG: duplicated, new token: 856 INFO: starting new process DEBUG: launched syntool to check active desktop activeDesktop:Default DEBUG: processes in session 1: csrss.exe, winlogon.exe, nvxdsync.exe, nvvsvc.exe, taskhost.exe, nvstreamsvc.exe, taskeng.exe, AsrSP.exe, conhost.exe, dwm.exe, explorer.exe, NvBackend.exe, NvOAWrapperCache.exe, Greenshot.exe, RAVCpl64.exe, SetPoint.exe, DisplayFusion.exe, flux.exe, avastui.exe, Ext2Mgr.exe, nvtray.exe, CNMNSST.exe, jusched.exe, KHALMNPR.exe, DisplayFusionHookAppWIN6032.exe, DisplayFusionHookAppWIN6064.exe, synergy.exe, wuauclt.exe, syntool.exe, conhost.exe, DEBUG: did not find logonui.exe in session 1 DEBUG: getting non-elevated token DEBUG: duplicated, new token: 876 INFO: starting new process INFO: drag and drop enabled DEBUG: opening configuration "C:/Users/username~1/AppData/Local/Temp/qt_temp.fl5468" DEBUG: configuration read successfully DEBUG: plugins dir: C:\Users\username\AppData\Local\Synergy\Plugins DEBUG: loading plugin: ns.dll DEBUG1: thread 0x00000ca0 entry DEBUG: loaded plugin: ns.dll DEBUG1: starting server ERROR: failed to init synwinhk.dll, another program may be using it INFO: restarting your computer may solve this error FATAL: failed to start server: unable to open screen DEBUG1: caught cancel on thread 0x00000ca0 ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped INFO: backing off, wait=4s, failures=2 DEBUG: start ipc handle data DEBUG: ipc read: ICMD DEBUG2: readf(%s%1i) DEBUG2: readf: read 0 byte string: DEBUG2: readf: read 1 byte integer: 0 (0x0) DEBUG: finished ipc handle data DEBUG: empty command, elevate=0 INFO: service command updated[/code] Best regards, OC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this