heath600

Beta 4 - Takes multiple attempts to get mouse to second PC

2 posts in this topic

I seem to be having trouble with the mouse consistently moving to my second screen.   When I attempt to move the mouse from my right screen to my left screen the mouse goes to a jittery state and will sometimes move over.  Other times it takes multiple attempts and rarely it will work on the first time.

Coming from the left screen to the right is always seamless.

The logs seem to be a dropped bogus delta motion and then just says I'm reentering my primary screen.

[ Core    ] [2017-09-14T15:57:54] DEBUG: sent clipboard size=83
[ Core    ] [2017-09-14T15:57:54] DEBUG: sending clipboard 1 to "Heaths-MacBook-Pro.local"
[ Core    ] [2017-09-14T15:57:54] DEBUG: sent clipboard size=83
[ Core    ] [2017-09-14T15:57:54] DEBUG: dropped bogus delta motion: -5255,-358
[ Core    ] [2017-09-14T15:57:54] INFO: switch from "Heaths-MacBook-Pro.local" to "SCLTW10-80096" at -3713,352
[ Core    ] [2017-09-14T15:57:54] INFO: entering screen
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] INFO: switch from "SCLTW10-80096" to "Heaths-MacBook-Pro.local" at 3359,40
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] INFO: leaving screen
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: open clipboard
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: close clipboard
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: ignored screen "SCLTW10-80096" update of clipboard 0 (unchanged)
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: open clipboard
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: close clipboard
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: ignored screen "SCLTW10-80096" update of clipboard 1 (unchanged)
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] DEBUG: dropped bogus delta motion: -5120,-673
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] INFO: switch from "Heaths-MacBook-Pro.local" to "SCLTW10-80096" at -3839,54
[ Core    ] [2017-09-14T15:58:12] INFO: entering screen

https://synergy-logs.symless.com/2017-09-14/209-2017-09-14T15-56-01.log

 

Any suggestions on this would be appreciated.   Any more information needed just let me know.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

RIght now the transition isn't very smooth with beta4. This is something we'll aim to fix in beta5. Thanks for letting us know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now