Archer

Beta 4 - Machines Not Seeing Each Other

6 posts in this topic

Installed Beta 4 on two Macs. Went through the troubleshooting (no processes were running in the Activity Monitor). Every time I open Synergy 2 it asks for my password to "install helper" so I wonder if this is the issue.

 

Also, I noticed the program quits when closing the window, I thought this was supposed to be resolved in Beta 4?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Archer said:

Installed Beta 4 on two Macs. Went through the troubleshooting (no processes were running in the Activity Monitor). Every time I open Synergy 2 it asks for my password to "install helper" so I wonder if this is the issue.

Can you try a

sudo xattr -rd com.apple.quarantine /Applications/Synergy.app/

?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you try deleting the Synergy app, emptying your trash, then rebooting? That should perform a cleanup. Then you can reinstall Synergy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just deleted, restarted, and reinstalled on both machines. Machine #1 is "seeing" Machine #2 (though I hadn't reinstalled on Machine #2 at the time). Machine #2 still cannot see Machine #1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Going through the troubleshooting again AFTER the clean install seems to have done the trick.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now