Jeff Del Castilho

Clipboard

3 posts in this topic

I've been a Synergy user for a very long time and have been able to solve any issue I've had.  However, this one has me stumped. Everything works fine for about 15 minutes until both Server and Client lose the ability to use their clipboards.  Stopping the services on each machine restores the clipboard functions to the respective machine. Below in the log, you can see the final message.  Synergy owns the clipboard. 

I've even tried installing 32 bit versions and older versions, but the problem continues to occur.    

Connected to same switch which connects to single router for DHCP.  
Server: Win 7
Client: Win 7
SSH: False
Elevate: Always
Port: a few numbers above the default


[2017-08-08T15:17:04] DEBUG: receiving clipboard 1 size=4

[2017-08-08T15:17:04] DEBUG: received client "Client" clipboard 1 seqnum=13, size=4

[2017-08-08T15:17:04] DEBUG: ignored screen "Client" update of clipboard 0 (unchanged)

[2017-08-08T15:17:04] DEBUG: ignored screen "Client" update of clipboard 1 (unchanged)

[2017-08-08T15:18:11] DEBUG: clipboard changed: lost ownership

[2017-08-08T15:18:11] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 0 from "Client"

[2017-08-08T15:18:11] DEBUG: send grab clipboard 0 to "Client"

[2017-08-08T15:18:11] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 1 from "Client"

[2017-08-08T15:18:11] DEBUG: send grab clipboard 1 to "Client"

[2017-08-08T15:18:11] DEBUG: received client "Client" grabbed clipboard 0 seqnum=13

[2017-08-08T15:18:11] INFO: ignored screen "Client" grab of clipboard 0

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: received client "Client" grabbed clipboard 1 seqnum=13

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: start receiving clipboard data

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: receiving clipboard 0 size=562

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: received client "Client" clipboard 0 seqnum=13, size=562

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: start receiving clipboard data

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: receiving clipboard 1 size=562

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: received client "Client" clipboard 1 seqnum=13, size=562

[2017-08-08T15:18:12] INFO: ignored screen "Client" grab of clipboard 1

[2017-08-08T15:18:12] INFO: ignored screen "Client" update of clipboard 0 (missequenced)

[2017-08-08T15:18:12] INFO: ignored screen "Client" update of clipboard 1 (missequenced)

[2017-08-08T15:18:12] DEBUG: clipboard changed: synergy owned

[2017-08-08T15:18:40] DEBUG: clipboard changed: lost ownership

[2017-08-08T15:18:40] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 0 from "Host"

[2017-08-08T15:18:40] DEBUG: send grab clipboard 0 to "Client"

[2017-08-08T15:18:40] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 1 from "Host"

[2017-08-08T15:18:40] DEBUG: send grab clipboard 1 to "Client"

[2017-08-08T15:18:43] DEBUG: clipboard changed: synergy owned

[2017-08-08T15:18:48] DEBUG: clipboard changed: lost ownership

[2017-08-08T15:18:48] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 0 from "Host"

[2017-08-08T15:18:48] DEBUG: send grab clipboard 0 to "Client"

[2017-08-08T15:18:48] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 1 from "Host"

[2017-08-08T15:18:48] DEBUG: send grab clipboard 1 to "Client"

[2017-08-08T15:18:49] DEBUG: clipboard changed: synergy owned

[2017-08-08T15:24:26] DEBUG: clipboard changed: lost ownership

[2017-08-08T15:24:26] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 0 from "Host"

[2017-08-08T15:24:26] DEBUG: send grab clipboard 0 to "Client"

[2017-08-08T15:24:26] INFO: screen "Host" grabbed clipboard 1 from "Host"

[2017-08-08T15:24:26] DEBUG: send grab clipboard 1 to "Client"

[2017-08-08T15:24:29] DEBUG: clipboard changed: synergy owned

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any help with this would be greatly appreciated...still having same issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had the same issues as Jeff.  Been using Synergy for years and this issue has persisted throughout.  Currently running v1.8.8-stable (Win10 x64).

The clipboard will initially sync between server & clients.  However after some time it eventually loses the ability.  I have to stop the service on the server and restart to resolve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now