Minh T.

Installed new OS - now doesn't work

8 posts in this topic

Hi everyone,

I just finished installing windows 10 as well as a new hard drive for my computer. Now when I try to run the program, it gives me an error message saying: 

[2017-08-07T21:48:24] INFO: starting new process

synergys.exe: unrecognized option `H'

Try `synergys.exe --help' for more information.

[2017-08-07T21:48:25] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped

[2017-08-07T21:48:25] INFO: backing off, wait=2s, failures=1

Could you guys help me solve this problem? Thanks :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Paul Suarez said:

Uninstall it and re-install.

I have already tried this at least 10 times. I also tried to do a clean installation (wipe out any pre-existing Synergy files, folder from my computer) but still does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Paul Suarez said:

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Windows 10 Home (desktop/server), Windows 10 Pro (laptop/client), 64bit on both machines, Synergy 1.8.8-stable-25a8cb2 on both machines, Desktop (server) is connected through ethernet while laptop (client) is usually connected through WiFi.

Here are the screenshots:

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Minh T.. I think that could be due to a space on your server's screen name. Remove the space or replace it with a dash, or a hyphen or anything and let me know how it goes after doing that.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now