johntolsen85

Windows 10 server Mac OS Client Lagging mouse

8 posts in this topic

Im experiencing a lot of lag and tracking issues with my mouse shared between OS. Can anyone help?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @johntolsen85. Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On second thought I really dont feel comfortable having my private info on a public site. Will you please have an admin delete my last post ASAP Paul Suarez?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Paul Suarez no it doesnt work... Im still waiting for someone to troubleshoot for me? In the mean time I actually just went out and bought a new mouse. Maybe you can help me with the process of receiving a refund? the software just doesnt work for me...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am experiencing the same issue.  Windows 10 (1703) x64 is the server and OSX as the client.  Both are on LAN on the same gig switch.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just checked some other forum posts and my issues was that the software doesn't work with SSL.  If i disable SSL, it works wonderfully.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now