webster5361

Ghost Cursor

3 posts in this topic

So I am having a bit of a strange problem. I Synergy 2 set up across a Macbook Pro and an iMac. Everything is working fine, but there is an annoying bug that I am trying to get past. I was wondering if anyone else had experienced the same thing. 

So, when I move my cursor from server to client, the cursor is invisible on the server most of the time, but it still highlights things as I mouse around on the client monitor. It hasn't clicked anything when I click on the client, but just the fact that it mouses over items on the server screen is sort of annoying. It seems to be mostly confined to the center of the server-side screen but can mouse around slightly in any direction. Is there a fix for this? Or is this just a known bug that will get sorted out in a future release? Any information would be greatly appreciated.  

Edited by webster5361

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wasn't sure if I really made myself clear. I made an 8 second long video in case it helps anyone understand what the issue is. The video is unlisted. I hope I can find a solution as it can be slightly annoying. 
 

 

Edited by webster5361

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @webster5361! Can you try pressing F12 on your server machine and try it one more time if does the same thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now