triggah61

I keep getting [2017-07-22T04:46:31] INFO: backing off, wait=2s, failures=1

6 posts in this topic

I keep getting the following message and cannot connect. I've watched all the tutorials on youtube. Done everything. Still not working

[2017-07-22T04:46:31] INFO: backing off, wait=2s, failures=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @triggah61Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The computers are connected to a switch hub. Theya re both windows 10, 

 

I get thsi error on the ciiemt

[2017-07-22T12:43:07] INFO: config file:

[2017-07-22T12:43:07] INFO: log level: INFO

[2017-07-22T12:43:07] INFO: service command updated

[2017-07-22T12:43:07] INFO: starting new process

[2017-07-22T12:43:08] INFO: activeDesktop:Default

[2017-07-22T12:43:08] INFO: starting new process

[2017-07-22T12:43:08] INFO: drag and drop enabled

[2017-07-22T12:43:08] NOTE: started client

[2017-07-22T12:43:08] NOTE: connecting to '192.166.219.104': 192.166.219.104:24800

[2017-07-22T12:43:08] INFO: watchdog status: ok

[2017-07-22T12:43:10] WARNING: failed to connect to server: Connection was refused

[2017-07-22T12:43:11] NOTE: connecting to '192.166.219.104': 192.166.219.104:24800

[2017-07-22T12:43:13] WARNING: failed to connect to server: Connection was refused

 

And this error form the server

synergys.exe: no configuration available

[2017-07-22T12:40:56] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped

[2017-07-22T12:40:56] INFO: backing off, wait=6s, failures=3

[2017-07-22T12:40:56] INFO: service command updated

[2017-07-22T12:41:54] INFO: starting server

[2017-07-22T12:41:54] INFO: config file: C:/Users/김도영/AppData/Local/Temp/qt_temp.g10996

[2017-07-22T12:41:54] INFO: log level: INFO

[2017-07-22T12:41:54] INFO: service command updated

[2017-07-22T12:41:55] INFO: starting new process

[2017-07-22T12:41:55] INFO: activeDesktop:Default

[2017-07-22T12:41:55] INFO: starting new process

[2017-07-22T12:41:55] INFO: drag and drop enabled

 

Edited by triggah61

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @triggah61. It would be best if you send me the information I am asking for so that we can proceed in troubleshooting it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine. 

 

They are both 

OS Windows 10 64 bit

version 1.8.8-stable

Ethernet

2017-07-25_2051

 

 

2017-07-25_2058

 

Edited by triggah61

Share this post


Link to post
Share on other sites

You entered 166 instead of 168 on the second octet of the server's IP address.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now