damian c

clipboard stopped working 1.8.8 after working for long time

5 posts in this topic

Chat started
copy clipboard stop working between my 2 computers
 
 
It used to work, now the copy is only the local machines clipboard. I keep trying to recopy on source machine, and repasting but it only shows the local machine.
 
'host' machine is win10, 2nd machine is win7
 
version is 1.8.8-stable
 
just verified same version on both machines. Same version as current download msi
 
 
 
 
 
 
Edited by Paul Suarez
Removed unrelated images and information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @damian c. Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

as stated above in initial post:

win10 (server) and win7

64bit both

1.8.8 both

WiFi

2017-07-20_15-08-28.jpgynergy.jpg

Edited by damian c
adding config screenshot

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Paul Suarez said:

post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seemed to correct itself after 3 reboots. Of course, I don't know the cause or if there is a less drastic solution.

I am not clear what screenshot you are looking for.

 

2017-07-20_21-49-17.jpgsymless synergy.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now