mike7112017

connection failure

9 posts in this topic

the log files say that there is no configuration but there isnt a visual way for me to save said configuration for the software

 

 

 

synergys.exe: no configuration available

[2017-07-11T14:44:59] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped

[2017-07-11T14:44:59] INFO: backing off, wait=10s, failures=27

[2017-07-11T14:45:09] INFO: starting new process

[2017-07-11T14:45:09] INFO: starting new process

[2017-07-11T14:45:09] INFO: activeDesktop:Default

[2017-07-11T14:45:09] INFO: drag and drop enabled

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OS: windows 7 pro

im on a wired company network

the clients are the same aswell and and they are on the same subnet and scope

 

 

synergy about screenshot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Paul Suarez said:

and the Server Configuration interface on your server machine.

Waiting for this one. ^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you trying to connect 3 machines? Also, the Wh-22 should be set as WH22CAM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jesus i feel like a moron thanks for the help though and yes i am setting up a third computer i figure i set up one and i should be able to figure out the other.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's totally fine @mike7112017.

Quote

If I have seen further than others, it is by standing upon the shoulders of giants.

Thanks for updating us too!;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now