cooperivan

Connection glitches

7 posts in this topic

Hello,

That's not good that you don't have a trial version. So I bought one and I have no idea but I see really strange delays and glitches. Also, the pointer moves not exactly / not correctly...

Settings by default.

iMac 5k Late 2014 (standard accessories: magic mouse v1 + wireless keyboard) - 10.12.5 - Ethernet 1Gbps - Server
Mbp 15 Late 2013 - 10.12.5 - WiFi AC 1Gbps - Client

Your comments?

Best!
Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since you have 802.11 AC capability on your client machine, do you connect through 2.4 or 5 GHz network? How about the server?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, Paul for your reply. Mbp (client) = WiFi 5Ghz. iMac (server) = Ethernet 1Gbps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That could be an issue if your client is on 5GHz network while the other one is on wired network. Is there a way for you to connect your client on the wired network? Also, can you verify what version of Synergy do you have on each machine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, Mbp 15 Late 2013 doesn't have Ethernet port so I can't. Yes, I've started using your app today so both Macs have the same latest version. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have the v1.8.8, please try using v1.9 instead. You can download it from the forums thread shown below.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now