JoeNoIce

unable to install

65 posts in this topic

when trying to install it tells me to close windows shell experience. i cant see it open in my task bar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What Windows OS version are you running? Is it 32 or 64 bit? Is it running regular builds or developer/beta builds?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just found the windows shell experience in the task bar and closed it but now it wont log my second computer to access

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried rebooting it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i rebooted both systems and still nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have any third party firewall on your machines?

Share this post


Link to post
Share on other sites

both computers have full allowence for full use of the computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess that does not answer my question @JoeNoIce. Please verify if you do have or don't have any third party firewall installed on your machines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have malwarebytes on my main rig and my GPD Pocket doesnt have any firewall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try temporarily disabling Malwarebytes and check if it makes any difference?

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem is not on the main rig its the GPD Pocket that is being problematic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server).

Share this post


Link to post
Share on other sites

the pocket has win 10 64 main rig has win 10 pro 64

Share this post


Link to post
Share on other sites

the pocket doesnt have an ssl fingerprint

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do you mean @JoeNoIce? v2 does not have SSL implementation yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the main rig and gpd pocket are currently on 1.9 the main one has ssl fingerprint the pocket does not have a print

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess this might not be on the right spot since you posted it in Synergy 2.0 Beta Feedback. By any chance, have you opted to have the early access for Synergy v2?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i switched over to 2.0 and they dont connect

only the main computer connects. the pocket doesnt connect 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please try to uninstall and re-install v2 on your pocket machine. This might be due to installing it on top of the existing v1.x.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i reinstalled it on the pocket and now on the main computer its only showing have a green loading bar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @JoeNoIce. Can you also try uninstalling it from your main computer and reboot it. After rebooting, re-install v2 and try if it still does the same thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please open an elevated command prompt on each device and run "ipconfig /all" command for both and send us the results. Thanks. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now