Emma

Sharing between computers

13 posts in this topic

Can not "drag and drop" between my server and client computers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 64bit

Wi-Fi

Windows 10 is the server

Windows 10 client

and the other client is HP stream notebook

 

Capture.JPG

Capture.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try this steps by @Blonger?

On 6/22/2017 at 3:37 AM, Blonger said:

Hello there,

greetings from Germany.
I found a Solutions that worked for me and my Friends(Diffrent Plattforms Win 7 to 10 and 8 so 8.1 Mac.....)
We just changed the Log fromn Info to Debug 1 on Server and on the Client(`s).
[Also trie to disable SSL Encryption]
We reload the Config on Both an it worked just fine.
By Drag and Drop as well ass strg-c / -v.
I were able to change the log output to back to info and it still works.
For me this is a strange error, because effectivly i did nothing by it seems that something in the backend happend.....

Hope that this will Help.

Bye Blonger

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

By turning off the SSL Encryption doesn't that defeat the purpose of paying extra to have it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

So far none of those steps have worked for me. Honestly it has just made it worse now I can not get any of my clients to connect to the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/30/2017 at 9:31 PM, Emma said:

By turning off the SSL Encryption doesn't that defeat the purpose of paying extra to have it?

Turning off is just a temporary thing to do @Emma. Let me know how it goes if you've done it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It worked only for about a day. now it has stopped working again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try the same steps @Emma? Also, it might be helpful setting the elevation on both machines to "Always."

  1. Click Edit
  2. Click Settings
  3. Set Elevate to Always
  4. Click OK
  5. Click Apply or Start

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no luck when changing it. I noticed before that my file I dragged and dropped before I switched it to always finally showed up way after I drug it over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I change the Elevate on Synergy 1.8.8-stable-25a8cb2 (March 2017) running on MacOS 10.12.5 on Mac Pro 2010

and

Windows Pro 10 version, OS Build 1703 15063.483 ,

 

there is no edit tab on MacOS or options to toggle in settings and I can't drag and drop as well from Windows to MacOS and vice Versa

Screen Shot 2017-07-16 at 2.30.54 PM.png

Screen Shot 2017-07-16 at 2.32.11 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now