Mittens

FATAL: Unknown Screen Name - How to Delete?

4 posts in this topic

Hi, I have attached my log below. I have NEVER used this software and my first run I am getting the following error:

[2017-06-25T18:25:07] INFO: watchdog status: error
[2017-06-25T18:25:11] INFO: starting server
[2017-06-25T18:25:11] INFO: config file: C:/Users/Justin/AppData/Local/Temp/qt_temp.gq4608
[2017-06-25T18:25:11] INFO: log level: INFO
[2017-06-25T18:25:11] INFO: service command updated
[2017-06-25T18:25:11] INFO: starting new process
[2017-06-25T18:25:11] INFO: activeDesktop:Default
[2017-06-25T18:25:11] ERROR: could not get session id for process id 4572
[2017-06-25T18:25:11] INFO: starting new process
[2017-06-25T18:25:11] INFO: drag and drop enabled
[2017-06-25T18:25:11] FATAL: unknown screen name `192.168.1.219'
[2017-06-25T18:25:12] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped
[2017-06-25T18:25:12] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:14] INFO: starting new process
[2017-06-25T18:25:14] INFO: activeDesktop:Default
[2017-06-25T18:25:14] INFO: starting new process
[2017-06-25T18:25:14] INFO: drag and drop enabled
[2017-06-25T18:25:14] FATAL: unknown screen name `192.168.1.219'
[2017-06-25T18:25:15] INFO: service command updated
[2017-06-25T18:25:15] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped
[2017-06-25T18:25:15] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:18] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:21] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:24] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:27] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:30] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:33] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:36] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:39] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:42] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:45] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:48] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:51] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:54] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:25:57] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:00] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:03] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:06] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:09] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:12] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:15] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:18] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:21] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:24] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:27] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:30] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:33] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:36] INFO: backing off, wait=2s, failures=1
[2017-06-25T18:26:39] INFO: backing off, wait=2s, failures=1

I have tried changing the name multiple times but can't get it to change the outcome. I tried uninstalling but it's not entirely uninstalling the whole application because when I reinstall all my configuration settings remain. Are there hidden files / configuration settings somewhere that I also need to delete?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Mittens!

19 hours ago, Mittens said:

[2017-06-25T18:25:11] FATAL: unknown screen name `192.168.1.219'

This means that you haven't configured it properly for the server to recognize the client that will try to connect to it. Please check Getting started with Synergy knowledge base article for the steps on how to configure it initially.

Let us know how it goes. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, for clarification, this is the error I get when I click "Start" on the server computer. It won't even start listening for clients to connect due to this "fatal" error. I have tried renaming from Edit > Settings and from the server configuration screen. I know I'm missing something stupid here but it's not obvious what I'm supposed to do.

 

I went through the steps in your link and nothing changed. I cannot start the server.

 

Problem solved. I needed to add my Host computer to the configure server screen, it only had the client in the window.

Edited by Mittens
derp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now