Brad

Issue logging into Synergy

2 posts in this topic

Hi, I have just downloaded and installed the new version .. But when I go to run the wizard to log in as my account I receive the attached error .. I have done the same process on a second machine and that worked fine. Do you know what the issue could be ? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just updated to 1.7.3 and still have the same issue ... Works fine on a second machine .. Anyone know what the problem is ? Thanks. Brad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello, I am receiving the same error. I can give you more details if you like. Synergy 1.7.3 upgrading from 1.7.0 OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Manufacturer Gateway System Model P-7805u System Type x64-based PC Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9600 @ 2.80GHz, 2801 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date Phoenix Technologies LTD 9C.23.00, 10/1/2009 SMBIOS Version 2.5 Windows Directory C:\Windows System Directory C:\Windows\system32 Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7601.17514" Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB Total Physical Memory 7.99 GB Available Physical Memory 5.04 GB Total Virtual Memory 8.97 GB Available Virtual Memory 5.59 GB Page File Space 0.98 GB Page File C:\pagefile.sys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now