wls1990

Error:no configuration available

9 posts in this topic

PC running win10 as server.

Mac as client.

 

PC’s log:

synergys.exe: no configuration available

[2017-06-21T14:05:30] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped

[2017-06-21T14:05:30] INFO: backing off, wait=10s, failures=31

[2017-06-21T14:05:40] INFO: starting new process

[2017-06-21T14:05:40] INFO: starting new process

[2017-06-21T14:05:40] INFO: activeDesktop:Default

[2017-06-21T14:05:40] INFO: drag and drop enabled

synergys.exe: no configuration available

[2017-06-21T14:05:41] ERROR: failed to launch, error: process immediately stopped

[2017-06-21T14:05:41] INFO: backing off, wait=10s, failures=32

[2017-06-21T14:05:51] INFO: starting new process

[2017-06-21T14:05:51] INFO: starting new process

[2017-06-21T14:05:51] INFO: activeDesktop:Default

[2017-06-21T14:05:51] INFO: drag and drop enabled

 

And over and over again...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

server: Windows PC
syetem: 
win 10 1607 ,64bit, 
OS:14393.1358

Synergy version:
1.8.8-stable-25a8cb2

Network: 
server:Ethernet
client:Wi-Fiserver.thumb.png.80d0aac4f5703a824d61e1b02e3472fb.png

2017-06-26_160116.png

2017-06-26_160104.png

屏幕快照 2017-06-26 下午4.00.14.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please click Help on your server's Synergy interface and click About Synergy. Post a screenshot of it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try editing the Mac's screen name? Try removing the ".local" on it. Make sure to edit the server configuration on your server for it to reflect the change of screen name on your Mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paul,

This is the exact same issue happened to me after Synergy had been working for months. I tracked it down to the fact that one of my remote PCs had the LAN IP address change. Once I pointed the server to the new IP,  everything started working again. 

SGJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now