Krise

File transfer

11 posts in this topic

Hi, i just bought Synergy Basic but the i cannot get file transfer to work. And i cannot find any information on how to get it to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

Server: Windows 7 64 Enterprice with wired lan connection, Synergy version 1.8.8-stable-25a8cb2 

Client: Windows 7 64 Enterprice with wifi connection, Synergy version 1.8.8-stable-25a8cb2 

 

Does the file transfer operate on a port that could be closed?

 

//Kris

Share this post


Link to post
Share on other sites

How big us the file you are trying to move @Krise? What is the file type and where is it saved on that machine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I have just been testing with small files, .txt file and .jpg files. Size is from 9 bytes to 480 KB.

Since you asked i have now tried .exe .zip in different sizes. (up to 30 MB)

I have tried to pull it over from the desktop and from C:\ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you trying to do copy-paste? or drag and drop?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both, 

Drag and drop and copy paste. 

This is not good enough from a software that costs money just even to try.. 

Free software can share mouse and keyboard, and thats what i have now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to hear that you're having problems with it @Krise. Have you tried the steps @Blonger shared on multiple threads?

On 6/22/2017 at 3:37 AM, Blonger said:

Hello there,

greetings from Germany.
I found a Solutions that worked for me and my Friends(Diffrent Plattforms Win 7 to 10 and 8 so 8.1 Mac.....)
We just changed the Log fromn Info to Debug 1 on Server and on the Client(`s).
[Also trie to disable SSL Encryption]
We reload the Config on Both an it worked just fine.
By Drag and Drop as well ass strg-c / -v.
I were able to change the log output to back to info and it still works.
For me this is a strange error, because effectivly i did nothing by it seems that something in the backend happend.....

Hope that this will Help.

Bye Blonger

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still nothing, cant copy/paste text either. 

Tried to use IP addresses insted of names, no difference.

Disable drag and drop and re enable.

Restarts of programs, 

Restarts of computers,

Nothing works

Info from when the Debug log was on:

Is this standard? "[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: failed to get drag file name from OLE" I dont have anything called "OLE" .. 

 

 

[2017-07-20T12:51:55] INFO: leaving screen

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: open clipboard

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: close clipboard

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: ignored screen "NOAREWBL2YKZ1" update of clipboard 0 (unchanged)

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: open clipboard

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: close clipboard

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: ignored screen "NOAREWBL2YKZ1" update of clipboard 1 (unchanged)

[2017-07-20T12:51:55] DEBUG: failed to get drag file name from OLE

[2017-07-20T12:51:55] INFO: switch from "NOAREWHP4640847" to "NOAREWBL2YKZ1" at -1919,394

[2017-07-20T12:51:55] INFO: entering screen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cant remember, tried them all.

From today, Debug1

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG: ignored screen "NOAREWBL2YKZ1" update of clipboard 0 (unchanged)

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG: open clipboard

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG: close clipboard

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG: ignored screen "NOAREWBL2YKZ1" update of clipboard 1 (unchanged)

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG1: send enter to "NOAREWHP4640847", 1919,924 9 2000

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG: failed to get drag file name from OLE

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG1: thread 0x000018d8 exit

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG1: event: button release button=1

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG1: onMouseUp id=1

[2017-07-21T13:04:42] DEBUG1: send mouse up to "NOAREWHP4640847" id=1

[2017-07-21T13:04:43] DEBUG1: try to leave "NOAREWHP4640847" on right

[2017-07-21T13:04:43] INFO: switch from "NOAREWHP4640847" to "NOAREWBL2YKZ1" at -1919,670

 

 

Debug

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: locked by "Left Button"

[2017-07-21T13:06:22] INFO: switch from "NOAREWBL2YKZ1" to "NOAREWHP4640847" at 1919,857

[2017-07-21T13:06:22] INFO: leaving screen

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: open clipboard

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: close clipboard

[2017-07-21T13:06:22] INFO: screen "NOAREWBL2YKZ1" updated clipboard 0

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: open clipboard

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: close clipboard

[2017-07-21T13:06:22] INFO: screen "NOAREWBL2YKZ1" updated clipboard 1

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: sending clipboard 0 to "NOAREWHP4640847"

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: sent clipboard size=823

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: sending clipboard 1 to "NOAREWHP4640847"

[2017-07-21T13:06:22] DEBUG: sent clipboard size=823

[2017-07-21T13:06:23] DEBUG: failed to get drag file name from OLE

[2017-07-21T13:06:23] INFO: switch from "NOAREWHP4640847" to "NOAREWBL2YKZ1" at -1910,623

[2017-07-21T13:06:23] INFO: entering screen

 

 

This is just silly, cant even copy paste text. I can run free software that can get that task done. How do i go about to get my money back?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now