Jackns

Failed to connect to server: Timed out

12 posts in this topic

I keep getting this error 

[2017-06-14T20:12:02] NOTE: client "jack-HPE-432sc" has disconnected

[2017-06-14T20:12:04] INFO: OpenSSL 1.0.2 22 Jan 2015

[2017-06-14T20:12:04] INFO: accepted secure socket

[2017-06-14T20:12:04] INFO: AES256-GCM-SHA384 TLSv1.2 Kx=RSA Au=RSA Enc=AESGCM(256) Mac=AEAD

[2017-06-14T20:12:04] NOTE: accepted client connection

[2017-06-14T20:12:04] WARNING: unrecognised client name "jack-HPE-432sc", check server config

[2017-06-14T20:12:04] NOTE: disconnecting client "jack-HPE-432sc"

[2017-06-14T20:12:04] NOTE: client "jack-HPE-432sc" has disconnected

[2017-06-14T20:12:06] INFO: OpenSSL 1.0.2 22 Jan 2015

[2017-06-14T20:12:06] INFO: accepted secure socket

[2017-06-14T20:12:06] INFO: AES256-GCM-SHA384 TLSv1.2 Kx=RSA Au=RSA Enc=AESGCM(256) Mac=AEAD

[2017-06-14T20:12:06] NOTE: accepted client connection

[2017-06-14T20:12:06] INFO: service command updated

[2017-06-14T20:12:06] WARNING: unrecognised client name "jack-HPE-432sc", check server config

[2017-06-14T20:12:06] NOTE: disconnecting client "jack-HPE-432sc"

[2017-06-14T20:12:06] NOTE: client "jack-HPE-432sc" has disconnected

[2017-06-14T20:12:07] INFO: process started but command is empty, shutting down

[2017-06-14T20:12:07] INFO: got ipc shutdown message

[2017-06-14T20:12:09] INFO: process 11036 was shutdown gracefully

I use windows 7 pro 64 bit as my sever

And my client is Linux ubuntu 16.04.2 LTS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOTE: disconnecting client "jack-HPE-432sc" although your server configuration interface shows  "jack-HPE-423sc"

Please change it to match the correct screen name of your Linux machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My linux machine has the same name as my server configuration shows.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jackns said:

Do i have to edit to like jack-pc1?

or what

@Jackns are you not seeing the difference between the screen name you have on your Linux machine and on what you have set to your added screen in Synergy's Server Configuration interface on your Windows machine?

The error says "NOTE: disconnecting client "jack-HPE-432sc.

jackns2.PNG.5503ecd51e7da13f2b4425bd3fcc2c87.PNG
And what you have on your configuration is..."jack-HPE-423sc"

 jackns.PNG.e31793285afe614c4915e119c3f0129a.PNGjackns3.PNG.c6afb66d6f106f849902cad866d6c919.PNG

Also, it seems that your Windows machine is set to use SSL but your Linux machine have that option turned off. For you to use SSL, make sure to switch it on for both machines. Switch it off on both if you don't want to use it.

Let us know how it goes...

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Jackns said:

Thank you it works now

Great @Jackns. Thanks for the update!;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now