Stiaped

Cursor for macOS Sierra client lagging

7 posts in this topic

I was looking foward using Symless, but when I was using my Windows 10 PC (wired connection) as a server with my macOS Sierra Mac (Wi-FI) as a client, the cursor was lagging a few seconds now and then on the Mac. I am using a 5 GHz network conncetion on my Mac if thats some information that helps. Is there a fix for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server: My Windows PC has Windows 10 64-bit and are connected to the network via Ethernet.

59401fde7968a_SynergyPro_WindowsInterface.png.89ee5f340a312a09991457c524c8c4c5.png59401fe19eeab_SynergyPro_Windowsversion.png.fa53ead6c4c6a18f7474bc219acf70cc.png

 

Client: My Mac has macOS Sierra 10.12.5 (64-bit) and are connected via Wi-Fi (5 GHz).

59401f738941a_SynergyPro_MacInterface.png.4dcf21fd637137b3933de66f4458c1e4.png59401f7e31492_SynergyPro_Macversion.png.abbbae8667a7d73bb0b1e3665edec22b.png

macOS Sierra_version number.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to be much less of the lag now tho. But when it happen, the cursor just laggs and hiccup in 3-4 seconds then it goes back to normal. Is this just normal "network lag" then that could happen anywhere?

If so, is there a better way to set this up so my setup runs smoother?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Stiaped said:

It seems to be much less of the lag now tho. But when it happen, the cursor just laggs and hiccup in 3-4 seconds then it goes back to normal. Is this just normal "network lag" then that could happen anywhere?

If so, is there a better way to set this up so my setup runs smoother?

You can set a manual IP address instead of having it on Auto config. Also, if SSL is not really necessary, then you can turn it off.

You can also try v1.9 from Download Synergy 1.9-rc3 (Fixes the macOS WiFi lag bug) forums thread.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Stiaped said:

Okay, yes maybe that could help :)

 

Thanks for the help!

You're welcome @Stiaped. Keep us posted about it. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now