Vizie

Cannot connect (watchdog status: error)

9 posts in this topic

Hello. I've used Synergy a bit with a Mac for a day. But now after I installed Ubuntu on that Mac I cannot start a Server on my windows machine? I have not done anything with my windows machine. What could have happend?

1085804dcb613be5da5e5ef45c3fbce4.png

eadddda241a66c8528c08d5876d6a67a.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I suddenly have the same problem. What are these errors ?

ERROR: ipc connection error, remote host closed
INFO: watchdog status: error

My Synergy server is on a Windows 10, I have installed synergy-v1.8.8-stable-25a8cb2-Windows-x64.msi

Clients are on Ubuntu 16.04, and commands are: 
synergyc 192.168.1.27
2017-06-06T20:25:39 INFO: Synergy 1.4.16 Client on Linux 4.9.24-v7+ #993 SMP Wed Apr 26 18:01:23 BST 2017 armv7l
        /build/synergy-NetVEJ/synergy-1.4.16/src/lib/synergy/CClientApp.cpp,157

Regards,

synergy-error.png

synergy-error2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Phoax said:

Hi,

I suddenly have the same problem. What are these errors ?

ERROR: ipc connection error, remote host closed
INFO: watchdog status: error

My Synergy server is on a Windows 10, I have installed synergy-v1.8.8-stable-25a8cb2-Windows-x64.msi

Clients are on Ubuntu 16.04, and commands are: 
synergyc 192.168.1.27
2017-06-06T20:25:39 INFO: Synergy 1.4.16 Client on Linux 4.9.24-v7+ #993 SMP Wed Apr 26 18:01:23 BST 2017 armv7l
        /build/synergy-NetVEJ/synergy-1.4.16/src/lib/synergy/CClientApp.cpp,157

Regards,

synergy-error.png

synergy-error2.png

Ok, I remove and reinstall the program, and remove a recent software I've installed (Glary Utilities) .

It works now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the update on this. Have you tried installing that Glary Utilities again to double check if that causes the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed that tool again, Synergo still work great. Sorry I don't know what caused the problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. Sorry for not answering. I just downloaded the beta build and it was all good :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, Vizie said:

Hello. Sorry for not answering. I just downloaded the beta build and it was all good :)

Thanks for the update @Vizie^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.