TseHoYin

Failed to connect to server: Timed out - "Mac server"

17 posts in this topic

i have a windows 10 pc and a macbook. When i use my macbook as a server to share mouse and keyboard to the window 10 client, it works just fine. However, if i use my window 10 pc as the server and macbook as the client, it failed and shown 'Failed to connect to server: Timed out'

2017-05-29T13:40:22] INFO: starting client
[2017-05-29T13:40:22] INFO: config file: /var/folders/yw/jnn_3wzj6jqgxtpvhhjbdywc0000gn/T/Synergy.BMJ347
[2017-05-29T13:40:22] INFO: log level: INFO
[2017-05-29T13:40:22] INFO: drag and drop enabled
[2017-05-29T13:40:22] NOTE: started client
[2017-05-29T13:40:22] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:40:32] ERROR: exception on thr
ead 0x00000003: <unknown>
libc++abi.dylib: terminating with uncaught exception of type std::runtime_error: event queue is not ready within 5 sec
[2017-05-29T13:40:38] INFO: process exited normally
[2017-05-29T13:40:38] INFO: detected process not running, auto restarting
[2017-05-29T13:40:39] INFO: starting client
[2017-05-29T13:40:39] INFO: config file: /var/folders/yw/jnn_3wzj6jqgxtpvhhjbdywc0000gn/T/Synergy.HaQ347
[2017-05-29T13:40:39] INFO: log level: INFO
[2017-05-29T13:40:39] INFO: drag and drop enabled
[2017-05-29T13:40:39] NOTE: started client
[2017-05-29T13:40:39] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
2017-05-29 13:40:40.370 synergyc[365:4001] starting cocoa loop
[2017-05-29T13:40:54] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:40:55] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:41:10] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:41:11] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:41:26] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:41:27] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:41:35] INFO: stopping synergy desktop process
[2017-05-29T13:41:35] INFO: process exited normally
[2017-05-29T13:41:35] INFO: starting client
[2017-05-29T13:41:35] INFO: config file: /var/folders/yw/jnn_3wzj6jqgxtpvhhjbdywc0000gn/T/Synergy.RDH347
[2017-05-29T13:41:35] INFO: log level: INFO
[2017-05-29T13:41:35] INFO: drag and drop enabled
[2017-05-29T13:41:35] NOTE: started client
[2017-05-29T13:41:35] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
2017-05-29 13:41:35.595 synergyc[373:4359] starting cocoa loop
[2017-05-29T13:41:50] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:41:51] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:42:06] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:42:07] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:42:22] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:42:23] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:42:38] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-05-29T13:42:39] NOTE: connecting to '192.168.11.2': 192.168.11.2:24800
[2017-05-29T13:42:39] INFO: stopping synergy desktop process
[2017-05-29T13:42:39] INFO: process exited normally

18817959_10213114586003463_1139061116_o.jpg

18765528_10213114585163442_1870374708_o.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you post a screenshot of your server's Synergy interface?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry for late reply. This is the screen cap of theserver interface

18948759_10213189114946640_445100712_o.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you disable Auto config and manually input 192.168.11.5?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's still not working.

[2017-06-07T11:31:41] INFO: starting client
[2017-06-07T11:31:41] INFO: config file: /var/folders/yw/jnn_3wzj6jqgxtpvhhjbdywc0000gn/T/Synergy.Hts348
[2017-06-07T11:31:41] INFO: log level: INFO
[2017-06-07T11:31:42] INFO: drag and drop enabled
[2017-06-07T11:31:42] NOTE: started client
[2017-06-07T11:31:42] NOTE: connecting to '192.168.11.5': 192.168.11.5:24800
2017-06-07 11:31:42.954 synergyc[780:33850] starting cocoa loop
[2017-06-07T11:31:57] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-06-07T11:31:58] NOTE: connecting to '192.168.11.5': 192.168.11.5:24800
[2017-06-07T11:32:13] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-06-07T11:32:14] NOTE: connecting to '192.168.11.5': 192.168.11.5:24800
[2017-06-07T11:32:29] WARNING: failed to connect to server: Timed out
[2017-06-07T11:32:30] NOTE: connecting to '192.168.11.5': 192.168.11.5:24800

Share this post


Link to post
Share on other sites

On your server machine, can you switch that into a client first then remove the IP address in the box. After that, switch it back as the server and restart the user interface by closing and reopening it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nothing changed. still failed to connect server: timed out

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try pinging your server's IP from your client machine? Then ping the client's IP from the server machine. Post the screenshot of both ping results. Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please try to edit the screen name for your client machine. You can go to Edit and then Settings. Try removing the "-Pro.local" and make sure to edit the server configuration for the changes to reflect as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did, bit it is still not working. 

2017-06-20T21:13:00] ERROR: exception on thread 0x00000003: <unknown> libc++abi.dylib: terminating with uncaught exception of type std::runtime_error: event queue is not ready within 5 sec

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

And even though i changed the name of the screen name, it still shows the old name in client machine , don't know whether it is relevant or not.

19427826_10213358365617801_74263882_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/20/2017 at 2:08 AM, Paul Suarez said:

You can go to Edit and then Settings. Try removing the "-Pro.local"

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.