Claes

Mouse pointer disappears

4 posts in this topic

Hi,
Updated my windows 10 to latest version (client-side) yesterday (version 1703, build 15063.296) and after that the mouse pointer disappered on client side . Keybord works fine. I see in log that i'm "entering screen" but the pointer gets invisible. When leaving screen the mousepointer appear again.
I'm Using Synergy 1.8.8-stable-25a8cb2


Incompability issues?

/Claes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,
The problem was not related to the software. It works fine with 1.8.8.
What happened was that when windows 10 was upgraded then the system added two more monitors (even if they were not connected physically) and the "virtual" mouse pointer landed on one of those invisible screens. I removed them and now everything works fine! :)

/Claes

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Claes said:

Hi,
The problem was not related to the software. It works fine with 1.8.8.
What happened was that when windows 10 was upgraded then the system added two more monitors (even if they were not connected physically) and the "virtual" mouse pointer landed on one of those invisible screens. I removed them and now everything works fine! :)

/Claes

Thanks for the update @Claes. We totally appreciate it. Anyways, you can still try that v1.9.0 if you'd like. There are some enhancements for Windows machines on that version. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now