James Fee

Synergy loses ability to click in client

95 posts in this topic

Guys - 

For some reason I cannot edit my last post, so after reading & thinking about it more since I posted above; please consider this post a replacement...

Being frustrated, I left this post alone for a while and used Input Director in the meantime.  As it's been over a month, I decided to check back to find that there still no newer version bringing potential sug fixes.

I read the post by Kelvin Tran and can understand that there are many things currently going on with any development.  However, if you look in the forums; this post/bug has far more replies & views than any other recent one.  I'm not saying there aren't other issues and am sure some are transparent, but don't understand what other ones would have a priority higher than one that so many users are posting about.

In my opinion, I'd much prefer that development on Synergy 2 stops until Synergy 1 is stable.  It's fine with me that 2 doesn't work correctly as long as I have a fallback and currently there isn't one.

I'd love to hear a response.  Thank You

Share this post


Link to post
Share on other sites

What don't you like about Input Director?

I haven't been worried about Synergy because I'm not where I can use effectively (location).

But when I do ... I assume from your post that Input Director is an adequate replacement except _________________.

Is that true?

Craig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, Craig - 

I love Input Director.  The issue is that I have Linux systems too which it obviously doesn't work on not to mention I paid for Synergy. :)

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah Linux. I don't have that problem/luxury. 

I paid for Synergy just shortly before they announced the rollback/shuttering and offered a rebate. I should have taken it.

Despite all experiences, I remain an optimist.

Thanks for the response. I'll check out Input Director when I get back to Europe.

Craig

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am new to Synergy but having the same sporadic problem with client not acknowledging mouse click . Cursor works, even keyboard input works but no mouse click. HELP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stopping and then starting the Synergy service (I don't remember its exact name) works as a workaround for me. If it doesn't help I'd recommend you to ask for a money back. They sell a defective product, this is not fair.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I might have found something that actually makes this issue go away. Every time I reboot my Mac (Synergy client to Win 10 server), the Synergy UI comes up and typically I just close it. The last time I rebooted I just left the UI up but minimized (just forgot I guess). I haven't had the no-click-in-client issue since I rebooted...last week. It would happen constantly throughout the day.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been experiencing this issue since the last upgrade.  Stopping/Starting Synergy on the Server Computer corrects the issue which leads me to believe that the issue may be in when Synergy is firing on startup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This problem happens for me constantly, I would love to be able to offer whatever data I can from my computers to help you find the couse of the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im having this issue, after 5 clicks it stop working and windows make a "error" sound every time i click.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried multiple configurations on the server. The only thing i fixed is that is stopped making the error sound. It stop working after 5 clicks. Tried to uninstall last 3 windows updates, still happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/28/2018 at 8:20 PM, BzowK said:

This is obviously a big issue affecting many as it has more views & replies than any recent post.  Can we please get something going devs?

 

Thanks for your patience, we're aware of the issue. It currently affects a very small minority of users, but we do plan to fix it (when we manage to reproduce the bug reliably, which is proving very difficult as it's seemingly random).

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Nick Bolton said:

Thanks for your patience, we're aware of the issue. It currently affects a very small minority of users, but we do plan to fix it (when we manage to reproduce the bug reliably, which is proving very difficult as it's seemingly random).

Nick:  Simply joining a zoom.us webmeeting from a Windows10x64 synergy server will trigger the problem.  Does it for me 100% of the time.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adding a me too. I can make it work again by bring up the Windows security screen, CTRL+ALT+DEL, then just ESCing out of the screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good Afternoon - 

I experience it on every system I've tried it on yet.  Happy to submit any logs or even do a remote session for data capture if needed - just reach out.  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there!

Here is my +1: I`m experiencing this issue a LOT.
Server: windows 10, Clients: Windows 10 and Linux.
Server / client Version is: 1.10.0-stable-275cdc1c,
Linux-client is: 1.10.1-rc1-0badc0de (rly? bad c0de? :):):) )
Please don't go after the Version difference, it also happens without the Linux client!
I have a feeling it is related to elevated windows on the Server.
All windows clients have the "always elevated option enabled".
I kind of get the ability back to click on clients once i click on a non-elevated window on the server and move to the client back again.
Would really love to c this fixed!

Kind regards
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Alexey Pilyaev said:

Hello

We are aware of the problem and plan to fix it. The info from this ticket has been added to our internal issue tracker system which will help us fix the problem. I'd like to give you an estimate on how long until it’s fixed, but I don’t want to over promise. I do appreciate how frustrating the problem is though.

@Alexey Pilyaev  Which issue is it? Could you paste the link? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

#metoo

Running Window 10 Pro for Workstations on both machines.

Xeon processor on both.

Quadro on both. 

Hasn't worked for a few months. It's really annoying. 

Cursor moves, hover interaction works, cannot click. Haven't found a workaround. restarts. start/stops. closing tasks in task manager. Clicking all over the place. Nothing works. Useless software. Do not recommend. It's basically a scam at this point.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this problem every day on two Win 10 machines.  I can get the clicks to work sporadically by first clicking the desktop of the server before I move to the client machine.  That has been working less reliably since the Windows 1809 update.  This is really annoying.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now