petraziski

Client doen't conect to server

13 posts in this topic

Hi,

Can anyone help me:

my client does not connect to the server
i did put on my computer server in "configure interactively" new computer with the name of my client computer and then in client pc i put the server IP bold and doesnt work
say that conection was refused"

 

Manny tks.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi :) Can you use the other IP address which is not written in bold?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tryed now every IP address that appear in both server and client and still nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you post a screenshot of both machine's Synergy interface? Also, include the errors it generates with the previous step you did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you click the start button on your client?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, i just did it. Continue saying 

The requested address is a broadcast address, but the appropriate flag was not set

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you try restarting Synergy on both machines? You can just close them and reopen and try to reconnect. If it still does the same thing, please send us a screenshot of the Server Configuration box on your server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now