Mario

Program cannot be started

6 posts in this topic

Hi, I'm having trouble starting Synergy server in Ubuntu 16.04.

The program was working fine on Friday, and today as I was starting my work activities an error appeared.

The executable
/usr/bin/synergys
could not be successfully started, although it does exist. Please check if you have sufficient permissions to run this program.

I already checked the permissions and they're fine.

-rwxr-xr-x 1 root root 1196368 mar 16 07:18 /usr/bin/synergy
-rwxr-xr-x 1 root root  756280 mar 16 07:18 /usr/bin/synergyc
-rwxr-xr-x 1 root root  331544 mar 16 07:18 /usr/bin/synergyd
-rwxr-xr-x 1 root root  981624 mar 16 07:18 /usr/bin/synergys

I really need to get this working, I hope anyone can help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I am having the exact same issue, even after upgrading to v1.9.0. I am running Ubuntu 16.04.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem. I reinstalled the software starting it with complete removal in synaptic. Same happaned, it doesnt work. I tried tha same againn but first I installed the older version frop xenial repo, and after I upgraded. It is not working this way too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Szabó Gábor said:

I have the same problem. I reinstalled the software starting it with complete removal in synaptic. Same happaned, it doesnt work. I tried tha same againn but first I installed the older version frop xenial repo, and after I upgraded. It is not working this way too.

1.9.0-rc3-f987381 shows the same, doesnt' work :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now