cubernaut

Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error

42 posts in this topic

What does the error log tell you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have any idea what could cause the Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you set both machine's logging level to Info and let's try to connect them again. Also, can you verify what are the two extra network adapters (those with 169.254.x.x) on your client machine for?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both are on level info.

The extra adapters appear only in the synergy interface.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[2017-05-24T00:20:29] WARNING: failed to connect to server: Connection was refused
[2017-05-24T00:20:30] NOTE: connecting to '192.168.1.42': 192.168.1.42:24800
[2017-05-24T00:20:31] WARNING: failed to connect to server: Connection was refused
[2017-05-24T00:20:32] NOTE: connecting to '192.168.1.42': 192.168.1.42:24800
[2017-05-24T00:20:33] WARNING: failed to connect to server: Connection was refused
[2017-05-24T00:20:34] NOTE: connecting to '192.168.1.42': 192.168.1.42:24800

 

Edited by cubernaut

Share this post


Link to post
Share on other sites
[2017-05-24T00:20:04] INFO: starting server
[2017-05-24T00:20:06] INFO: config file: C:/Users/Philip Groß/AppData/Local/Temp/Synergy.lN8600
[2017-05-24T00:20:06] INFO: log level: INFO
[2017-05-24T00:20:08] ERROR: ipc connection error, remote host closed
[2017-05-24T00:20:09] INFO: connecting to service...
[2017-05-24T00:20:09] INFO: connection established
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: ipc read: FFFF
[2017-05-24T00:20:08] ERROR: invalid ipc message
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: ipc disconnect, closing stream
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG1: registered event type ISocketEvents::disconnected as 14
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: finished ipc handle data
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: start ipc handle data
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: finished ipc handle data
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: ipc client proxy removed, connected=0
[2017-05-24T00:20:08] DEBUG: empty command, elevate=1
[2017-05-24T00:20:08] INFO: service command updated
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG: accepted ipc client connection
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG: start ipc handle data
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG: ipc read: IHEL
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG2: readf(%1i)
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG2: readf: read 1 byte integer: 1 (0x1)
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG: finished ipc handle data
[2017-05-24T00:20:09] DEBUG: ipc hello, type=gui
[2017-05-24T00:20:09] INFO: watchdog status: error

As seen before...

Edited by cubernaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can somebody tell me which version of the Microsoft Visual C++ Runtime Library is used by synergy?

Maybe it would be a good idea to reinstall that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2015 for v1.9 and 2010 for v1.8.x
Reinstalling the visual C++ runtime might not help because the original error is a crash within synergy fixed in v1.9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for the information.

Reinstalling the visual C++ runtime did indeed not help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have exactly the same problem. Is there any progress?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately no solution and support has stopped to support me.

 

Do you encounter the problem with the runtime library?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I encountered the runtime problem. Exactly the same message!

I tried the 1.9.0 and also had the same problems as you :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry I can't be of any help, I just stopped using Synergy because debugging took way to much time.

Version 2 has been released recently, maybe synergy support could let us try that one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I contacted support again and got to download Synergy_v2.0.1-stable_b1240-59dd93a0-x64.

That solved my problems, so you might also give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the Tip!

I got 2.0.1 too, and it works.

Wonderfull!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, were you able to get it up and running? Same problem occured to me. But the 1.8.8 was workinng fine couple of months ago and now wont start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed Synergy_v2.0.1-stable_b1240-59dd93a0-x64.

That solved my problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now