Brian Brown

Drap and Drop not working

9 posts in this topic

Everything else is working fine.  Drag and Drop not working at all.  Just says "leaving screen" on the logs and does not even attempt to transfer.  Both computers are running Windows 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Brian Brown. Please set both machines to Debug1 and send us a copy of the logs. Also, please provide us more detail about your machines like OS version, 64 or 32 bit, Synergy version installed. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I did change it to "debug1" (see screenshot) but when I go to location where log file should be, it is not there.  The "C:/Program Files/Synergy/log/" directory does not exist on client or server.  Both Server and client are on Windows 10 64 bit.

Settings screenshot.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should see the logs in the main Synergy interface.

LOGs.png.657987994dd8d71a29a308a14be2f77d.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there some kind of size limit on uploads?  It give me an error but my logs have grown to over 5 MB.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/8/2017 at 11:44 PM, Paul Suarez said:

Hi @Brian Brown. Please set both machines to Debug1 and send us a copy of the logs. Also, please provide us more detail about your machines like OS version, 64 or 32 bit, Synergy version installed. Thanks!

Have you been able to check on the logs @Brian Brown?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the size limit on uploads to the forum?  I tried to give you the logs but it gave me an error on upload......I fear the file size may be too large.  It is around 5 MB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now